Nejprodávanější Kniha - srpen 2021
komiksy

Laura Deanová mě už zase nechala - 11%
(4x)
Freddy chodí se svou dívkou snů a nejpopulárnější holkou ve škole. Laura je sebevědomá, okouzlující a krásná. Ale jako přítelkyně za moc nestojí. Freddy se trápí jejich opakovanými rozchody a zároveň přes opojení láskou nevidí, jak jí Laura ubližuje.
komiksy

Laura Deanová mě už zase nechala

359 Kč
319 Kč
My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 8 - 11%
Začala praktická část zkoušek – souboj ve dvojicích proti učitelům z Júei! Deku to nebude mít snadné, protože je v týmu s Todorokim. Tak jako tak se ale pokusí zkouškou projít!
komiksy

My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 8

224 Kč
199 Kč
My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 9 - 11%
Během soustředění, na kterém měli pracovat na svých schopnostech, byli prváci z Júei napadeni padouchy. Co je jejich cílem? A jak zjistili, kde mají žáky hledat? Snad to dobře dopadne...
komiksy

My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 9

224 Kč
199 Kč
Permacomix - 11%
Permakultura není pouhým přístupem k zemědělství, její principy mohou inspirovat životní styl, zodpovědný vůči přírodě i člověku – ať už se zásadami řídíme bezvýhradně, nebo do svého života začleníme pouze ty podněty, které jsou nám blízké.
komiksy

Permacomix

359 Kč
319 Kč
Proti přírodě 1: Probuzení - 11%
Ve světě obývaném antropomorfními zvířaty zákon povoluje jenom spojení mezi jedinci téže rasy. Ti, kteří zákon poruší, jsou potrestáni a uvězněni. Jsou obviněni z toho, že jednají… PROTI PŘÍRODĚ.
komiksy

Proti přírodě 1: Probuzení

314 Kč
279 Kč
Tokijský ghúl - Prázdnota - 11%
Po útoku na detenční středisko Cochlea zavládne ve městě chaos a Úřad pro potírání ghúlů nestíhá. Inspektor Kótaró Amon přichází vypomoci do osmého okrsku, kde se však postupně zaplétá do událostí, které budou mít dalekosáhlé následky...
komiksy

Tokijský ghúl - Prázdnota

269 Kč
239 Kč
Tráva - 11%
Působivý komiksový román přinášející svědectví o skutečném příběhu mladé dívky, sexuálně zotročené během 2. světové války.
komiksy

Tráva

539 Kč
479 Kč
Bezdětná - 11%
(1x)
Ilustrovaný příběh o neplodnosti a všem, co s sebou přináší – smutek, naději, bezmoc, vztek, černý humor, izolaci, předsudky i sblížení.
komiksy
Ukázky

Bezdětná

266 Kč
236 Kč
My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 4 - 11%
Po vítězství v předkole má Deku v další disciplíně velké problémy. Upírají se na něho zraky všech! Ale Deku to jistě zvládne!
komiksy

My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 4

224 Kč
199 Kč
Papež ukrutný - Limitovaná edice - 11%
Je srpen roku 1503 a umírá papež Alexandr VI., vlastním jménem Rodrigo Borgia. To je ta pravá chvíle pro zapřisáhlé nepřátele Borgiů, rod della Rovere, aby se intrikami a sliby, jež nehodlají dodržet, pokusili papežský stolec obsadit sami.
komiksy

Papež ukrutný - Limitovaná edice

718 Kč
638 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 269 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 27 > >>