Nejprodávanější tituly - srpen 2021

12 pravidel pro život
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
1794. Tři Růže
(4x)

Rok 1794, Stockholm. Matka oplakává dceru zavražděnou o svatební noci. Jejím podezřením však nikdo nenaslouchá, a tak poprosí o pomoc jediného, který zbyl: jednorukého drába truchlícího nad smrtí přítele...

Ukázky

1794. Tři Růže

448 Kč
Trujkunt
(14x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
Ukázky

Trujkunt

313 Kč
Dluh svatební noci
Měla to být pomsta… a nakonec to pomsta byla! Před třemi roky nepřišla Helena do kostela, kde na ni Theo čekal u oltáře s připravenými snubními prstýnky. Nepřišla a vystavila ho posměchu celého světa.
Ukázky

Dluh svatební noci

69 Kč
O svobodě myšlení

Na základě logiky a historických zkušeností rozebírá jeden z nejznámějších českých autorů hranice mezi dezinformací, informací a názorem.

O svobodě myšlení

314 Kč
Vědomí a realita
Dobrodružná cesta do nitra lidského vědomí vám představí tajemství mozku, možnosti využití psychedelik v léčbě a mnoho dalších témat včetně podstaty našeho vnímání smrti a času.
Ukázky

Vědomí a realita

269 Kč
Zdivočelá země
(1x)

Letec Antonín Maděra se po druhé světové válce vrací z Anglie do své rodné vesnice Svatý Štěpán v česko- -německém pohraničí. Chce zde uskutečnit svůj sen, vybudovat chov ušlechtilých koní. Nenachází však kraj svého dětství ....

Ukázky

Zdivočelá země

403 Kč
Uranova
(2x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
Ukázky

Uranova

268 Kč
Pod pirátskou vlajkou
Jestli ti mám podepsat smlouvu, ty budeš muset podepsat tu mou! Nabídka, kterou učinil kníže Luca, vládce středomořské Madleny, té baťůžkářce, s níž se srazil v jednom baru v Saint Tropez, byla toho typu, kterou by žádná žena nemohla odmítnout!
Ukázky

Pod pirátskou vlajkou

69 Kč
Poupátka
(9x)
Jizvy na dětské duši jen tak nezmizí. Zneklidňující román nositelky Ceny Jiřího Ortena.

Poupátka

314 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>