Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
fantasy

Bard z Rilanty - 20%
(1x)
Bard, který nikde nebyl, nemá o čem zpívat. To si aspoň pětadvacetiletý Eofled myslí, a tak se vypraví na cestu. Má v plánu navštívit všech pět království Rilanty. Jeho dobrodružství začíná radostně, všechno mu téměř dokonale vychází.
fantasy
Ukázky

Bard z Rilanty

169 Kč
135 Kč
Bestie - 20%
Náhlá smrt hlavy jedné z mafiánských rodin znamená porušení dohody a Grimm City hrozí totální válka. Druhý příběh o Grimm City je černou detektivkou obsahující prvky soudního dramatu.
fantasy
Ukázky

Bestie

298 Kč
238 Kč
Griša - Bouře a vzdor - 20%
(2x)
Z obyčejné dívky Aliny Starkové se stala světlonoška. Mnozí k ní upínají své naděje – vždyť jen ona jediná dokáže zničit Vrásu stínu, jež odedávna sužuje zemi. Jenže cena, kterou za to platí, je vysoká. Touží žít někde v ústraní s milovaným Malem po boku, místo toho stále prchá a skrývá se před minulostí.
fantasy
Ukázky

Griša - Bouře a vzdor

249 Kč
199 Kč
Půlnoční slunce - 20%
(4x)
Osudové setkání Edwarda Cullena a Belly Swanové obrátilo oběma život vzhůru nohama. Až dosud jsme jejich dramatický vztah znali jen z dívčina vyprávění, ale teď nadešel čas na Edwardův pohled.
fantasy
Ukázky

Půlnoční slunce

399 Kč
319 Kč
Holubice a had - 20%
(5x)

Navždy spojeni, aby se milovali, ctili… nebo shořeli. První ze dvou dílů čarodějnické fantasy. Louise před lety uprchla od čarodějného společenství a skryla se v ulicích Cesarine. Avšak lidé tady čarodějnice loví. Bojí se jich. A upalují je.

fantasy
Ukázky

Holubice a had

299 Kč
239 Kč
Návrat Temudžajů - 20%
(1x)

Volavky se chystají do boje s válečníky z východních stepí Volavky se znovu vydávají na cestu v tomto osmém napínavém příběhu z dobrodružné série Bratrstvo. Skandie, vlast bratrstva Volavek, je v ohrožení. Temudžajové, nelítostní válečníci z východních stepí, se nikdy nevzdali plánů na její ovládnutí a nyní jsou zpět.

fantasy
Ukázky

Návrat Temudžajů

279 Kč
223 Kč
Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu - 20%
(1x)
Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země.
fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu

259 Kč
207 Kč
Oheň a krev - 20%
(5x)
Staletí před událostmi líčenými ve Hře o trůny se rod Targaryenů usídlil na Dračím kameni. Úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí nový pohled na fascinující historii Západozemí.
fantasy
Ukázky

Oheň a krev

388 Kč
310 Kč
Pád Gondolinu - 20%
(5x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
fantasy
Ukázky

Pád Gondolinu

198 Kč
158 Kč
Zlodějský tanec - 20%
(2x)

Syn předurčený vládnout, zlodějka odhodlaná odkrýt pravdu. Nová série od autorky Kronik pozůstalých  Když zemře král Ballengerovy říše, jeho syn Jase se stává novým vládcem.

fantasy
Ukázky

Zlodějský tanec

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 182 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>