Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
osobní rozvoj

Emoční inteligence - 20%
(3x)

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

osobní rozvoj
Ukázky

Emoční inteligence

297 Kč
238 Kč
Jak vzniká důvěra - 20%
Tato kniha se zabývá kořeny nedůvěry a způsoby, jak náš ztracený pocit důvěry obnovit. To, co normálně za důvěru považujeme, je ve skutečnosti jen naše představa o důvěře – dětinská a vysněná.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak vzniká důvěra

165 Kč
132 Kč
Síla introvertů - 20%
Konečně kniha, která se zabývá vnímavou polovinou lidí – introverty - se všemi jejich silnými stránkami a bariérami v komunikaci s druhými i sebou samými.
osobní rozvoj
Ukázky

Síla introvertů

254 Kč
203 Kč
Byznys etiketa a komunikace - 20%
Kniha BYZNYS ETIKETA A KOMUNIKACE je určena všem, kteří chtějí dosáhnout úspěchu ve své profesi, ať už ve světě obchodu, financí, veřejné správy či politiky. Je nepostradatelná pro všechny, kdo komunikují s klienty či obchodními partnery, ať jde o manažery firem a úřadů, obchodní zástupce, agenty…
osobní rozvoj
Ukázky

Byznys etiketa a komunikace

349 Kč
279 Kč
Instamozek - 20%
(1x)
Autor nabízí „první pomoc“ v podobě tipů, jak významně změnit životní styl ve svůj prospěch, uvádí nejnovější poznatky výzkumníků této oblasti a v závěru se zabývá úvahami o tom, zda se náš mozek dokáže na změněné podmínky adaptovat.
osobní rozvoj
Ukázky

Instamozek

250 Kč
200 Kč
Jeskyně Aspergerů - 20%
S Aspergerovým syndromem se potýká celý život, přestože jí byl diagnostikován až ve 22 letech. Vystudovaná zdravotní sestra v knize popisuje, jak diagnózu získala i složitý přechod do dospělého života, který následoval.
osobní rozvoj
Ukázky

Jeskyně Aspergerů

189 Kč
151 Kč
Nepromarni svůj život - 20%
Skutečnost, že lidé marní svůj život, často souvisí s tím, že nevědí, pro co by měli žít a vůči čemu má smysl mít závazek.
osobní rozvoj
Ukázky

Nepromarni svůj život

169 Kč
135 Kč
Prokrastinace - 20%
David Gruber se zabývá bojem s prokrastinací celou svou kariéru. Více než třicet let zkoumá, školí, radí, popularizuje, pomáhá řadě lidí.
osobní rozvoj
Ukázky

Prokrastinace

99 Kč
79 Kč
Příliš brzy starý, příliš pozdě moudrý - 20%
(2x)
Poté, co v letech 1968–1969 sloužil ve Vietnamu jako chirurg, se Gordon Livingston vrátil do USA a začal pracovat jako psychiatr.
osobní rozvoj
Ukázky

Příliš brzy starý, příliš pozdě moudrý

179 Kč
143 Kč
Slepičí polévka pro duši - Síla „ANO!“ - 20%
Vyzkoušejte nové věci, překonejte svůj strach a rozšíříte tak svůj svět. Najdete-li kuráž říct ANO!, zažijete příval síly a energie.
osobní rozvoj
Ukázky

Slepičí polévka pro duši - Síla „ANO!“

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 192 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 20 > >>