Nejprodávanější tituly - srpen 2021
encyklopedie

Svět plný svátků - 11%
Nevšední encyklopedie o různých svátcích, festivalech a oslavách světa je určena všem cestovatelům od 9 let, ať už jezdí s opravdovým batohem na zádech, nebo jen prstem po mapě.
encyklopedie

Svět plný svátků

89 Kč
79 Kč
Umění vnímat architekturu pro děti a rodiče - 11%
Jak přemýšlet o architektuře pro laiky i znalce od deseti do sta let. Albert Einstein kdysi řekl: „Pokud to neumíš jednoduše vysvětlit, tak tomu dostatečně nerozumíš.
encyklopedie

Umění vnímat architekturu pro děti a rodiče

899 Kč
799 Kč
Venku - 11%
Kolem nás je tolik věcí, které stojí za objevení. A taky tolik otázek. Kdo tu zanechal kůži a proč? Jak se pohybují žížaly? A mají nos? Proč ptáci zpívají? Žijí u nás želvy? K čemu jsou rostlinám květy? Proč spí netopýři hlavou dolů?
encyklopedie
Ukázky

Venku

495 Kč
440 Kč
Ženy, co se nedaly - 11%
K čemu jsou holky a ženy na světě? Osobnosti se nemají napodobovat... jsou důkazem toho, že si každý musí najít vlastní cestu.
encyklopedie
Ukázky

Ženy, co se nedaly

269 Kč
239 Kč
Atlas vyhubených živočichů - 11%
(1x)
I když naše planeta překypuje životem, všechna zvířata už v přírodě bohužel nespatříme. Fascinující velkoformátový atlas zvířat, která obývala naši planetu.
encyklopedie

Atlas vyhubených živočichů

359 Kč
319 Kč
Encyklopedie listnatých stromů a keřů - 20%

S listnatými stromy a keři se můžeme setkat prakticky kdekoliv. Ať už se vydáme na procházku do přírody, botanické zahrady nebo třeba do zámeckého parku. Obklopují nás v našem okolí a tvoří nepostradatelnou součást našeho života. Kniha, kterou nyní držíte v rukou, si klade za úkol provést vás světem listnatých dřevin a ukázat vám rozmanitost jejich světa v šíři, jaká u nás nemá obdoby. Na bezmála 750 stranách je popsáno přes 4 700 druhů, poddruhů a kultivarů listnatých dřevin, které se vyskytují v zahradách, parcích a ve volné přírodě našich zeměpisných šířek. Text doprovází více než 3 000 barevných fotografií a kreseb, díky nimž je možné detailně se seznámit s většinou popisovaných druhů. V této knize poznáte dřeviny opravdu od A do Z. Proniknete do tajů jejich stavby i vývojových fází a skryté vám nezůstanou ani informace o jejich pěstování a množení. Encyklopedie listnatých stromů a keřů není určená jen pro botaniky, dendrology. Její bohatost a přehlednost ocení všichni milovníci přírody, kteří chtějí mít doma unikátní ucelenou encyklopedii o tomto tématu.

encyklopedie
Ukázky

Encyklopedie listnatých stromů a keřů

1 099 Kč
879 Kč
Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech - 11%
(1x)
Hravá sbírka pozoruhodných zajímavostí ze světa zvířat.
encyklopedie
Ukázky

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech

269 Kč
239 Kč
Kinští - 11%
(1x)
Kinští patří mezi nejvýznamnější šlechtické rody Království českého a habsburské monarchie.
encyklopedie

Kinští

359 Kč
319 Kč
Ladovy veselé učebnice 3 - Brouci a hmyz - 11%
V novém vydání Brouků a hmyzu Ladislava Stehlíka a Josefa Lady se děti mohou dočíst, že náš největší brouk je roháč, proč mravenci chovají mšice, že vážky se vyskytovaly na Zemi dlouho před člověkem nebo jak vysoko se umí vymrštit kovařík.
encyklopedie

Ladovy veselé učebnice 3 - Brouci a hmyz

179 Kč
159 Kč
Mistrovská díla planety Země - 11%
Publikace obsahuje úchvatné snímky od nejlepších fotografů, kteří se zaměřují na přírodní divy a krásy naší planety.
encyklopedie

Mistrovská díla planety Země

719 Kč
639 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 71 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>