Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - srpen 2021
příběhy

Táta a já - 11%

Pro všechny holčičky a jejich táty. "Táta umí vyprávět ty nejlepší příběhy. Chrání mě před příšerami, které číhají pod postelí. S tátou se dokážu i dotknout hvězd."

příběhy

Táta a já

206 Kč
183 Kč
Holčička a déšť - 11%
(1x)
Půvabná obrázková knížka o jednom nezapomenutelném letním dni.
příběhy

Holčička a déšť

242 Kč
215 Kč
Na rozcestí ke štěstí/od štěstí - 11%
Dvojkniha pro mladší školní věk, která spojuje příběh s poučením. První kniha prostřednictvím jednoduchých zážitků, které jsou dětem důvěrné známé z jejich prostředí - sourozenecká nevraživost, neochota půjčovat své věci, žárlivost...
příběhy

Na rozcestí ke štěstí/od štěstí

89 Kč
79 Kč
Velké dobrodružství malého pejska - 11%
(1x)
Malá Lara je štěňátko. Roztomilé a hodné. Ale i na malá a roztomilá zvířátka čeká v životě nejedna velká zkouška. A tak se malá Lara setká s nebezpečím i strachem.
příběhy

Velké dobrodružství malého pejska

242 Kč
215 Kč
Conni na statku - 10%
Prázdniny jsou tady a tentokrát jedou Conni s maminkou vlakem na venkov. Cestou z okna zahlédnou krávy. Dokonce i koně. Conni je šťastná. Tolik zvířátek pohromadě jako na statku snad ještě nikdy neviděla!
příběhy
Ukázky

Conni na statku

51 Kč
46 Kč
Hádej, jak moc tě mám rád! - 11%
Zajíček měl už dávno spát. Ale zatím měl pořád oči otevřené a držel se tatínkových dlouhých uší. „Hádej, jak tě mám rád,“ pošeptal mu. „Tak schválně!“ usmál se zajíc... Představte si, že máte někoho rádi – moc a moc rádi! – a chcete mu to říct.
příběhy

Hádej, jak moc tě mám rád!

134 Kč
119 Kč
Až po uši v mechu - 11%
(1x)

Krásně ilustrovaný pohádkový příběh nás zavede doprostřed hlubokého lesa, kde žijí Bertík a Josefka. To jsou dva malí trnkové, kteří dohlížejí na to, aby v lese vše dobře fungovalo.

příběhy
Ukázky

Až po uši v mechu

221 Kč
197 Kč
Dítě je dítě - 11%
Poté, co se po tatínkovi Žabákovi a mamince Žabákové slehla zem, dvě jejich malé žabičky zůstaly opuštěné. Paní Kosová, pan Krtek a pan Ježek by jim rádi pomohli, ale žádný z nich neví jak.
příběhy

Dítě je dítě

151 Kč
134 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 48 položek
<< < 1 .. 3 4 5