Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
pro děti a mládež

Lunasterové - Skok nad hvězdami - 20%

První díl fantasy série od autorky Časodějů, která vás vynese do nebe Do chvíle, než se ve městečku objevila zvláštní dívka Celestina, zabíjel Tim čas potyčkami se svým největším soupeřem Alexem a běháním po střechách, odkud pozoroval vzdálené hvězdy.

pro děti a mládež
Ukázky

Lunasterové - Skok nad hvězdami

299 Kč
239 Kč
Mezi světy - 20%
Co se stane Alence, když se vrátí z Říše divů? Wendy ze Země Nezemě? A Dorotce ze země Oz? A co vznikne, když se spojí bestsellerový autor Marťana s autorkou úspěšných komiksů Sarah´s Scribbles? Potkaly na Cheshire Crossing – na internátní škole, kde se holky jako ony učí, jak se vyrovnat se svými nadpřirozenými zkušenostmi a ovládnout magickou schopnost cestovat mezi světy.
pro děti a mládež
Ukázky

Mezi světy

209 Kč
167 Kč
O dívce, která vládla příběhům - 20%
(1x)
Mělo to být obyčejné léto v Českých Budějovicích. Dva kamarádi Bert a Petr řeší své osobní problémy, když jim do životů vstoupí tajemná dívka Šah.
pro děti a mládež
Ukázky

O dívce, která vládla příběhům

249 Kč
199 Kč
Zlodějská přísaha - 20%
Kazi a Jase vyšli z předchozích dobrodružství silnější a zamilovanější než kdy dřív. Čeká na ně nový život – Ballengerovi už nebudou psanci, jejich území se stane oficiálním královstvím a všem dalším výzvám budou čelit společně. Na zpáteční cestě jsou však během útoku rozděleni.
pro děti a mládež
Ukázky

Zlodějská přísaha

279 Kč
223 Kč
Alea - dívka moře: Kouzlo Vodních panen - 20%
Příběh o Alee, dívce moře, napsaný na míru začínajícím čtenářům! Sammy se během noci na moři ztratí a nikdo neví, kde je mu konec.
pro děti a mládež
Ukázky

Alea - dívka moře: Kouzlo Vodních panen

149 Kč
119 Kč
Alea - dívka moře: Síla přílivu - 20%

Setká se Alea konečně se svojí matkou? Čtvrté pokračování příběhu o Alee, dívce moře. Posádka Alfa cru prchá před krutým doktorem Orionem. Alea zná jeho děsivé tajemství a ví, že ji nenechá jen tak jít.

pro děti a mládež
Ukázky

Alea - dívka moře: Síla přílivu

249 Kč
199 Kč
Divotvůrce 2: Černé znamení - 20%
(1x)
Kellen opustil lid Jan'Tepu a v šestnácti letech se stal psancem. Teď se musí víc než kdy jindy spoléhat na svůj důvtip, aby přežil v zemi Sedmi písků. Chybí mu domov, rodina a Nephenie, kterou nepřestal milovat.
pro děti a mládež
Ukázky

Divotvůrce 2: Černé znamení

229 Kč
183 Kč
Kde zní zpěv krkavců - 20%
Pohár trpělivosti Elfrydina bohatého otce přetekl. Po mnoha marných snahách vychovat z ní slušnou mladou dámu ji poslal do zapadlého výchovného ústavu pro nepřizpůsobivé dívky na Krkavčím vrchu. Však oni si tam s ní už poradí!
pro děti a mládež
Ukázky

Kde zní zpěv krkavců

179 Kč
143 Kč
Kirke - 20%
(2x)
V paláci boha slunce Helia, nejmocnějšího z Titánů, se narodí dcera. Malou Kirku všichni považují za nedochůdče - nevládne na první pohled zřejmou mocí jako její otec ani zlomyslnou krásou jako její matka.
pro děti a mládež
Ukázky

Kirke

279 Kč
223 Kč
Krutý princ - 20%
(3x)

Vítejte ve světě, kterému vládnou nelítostné víly! Jude bylo sedm, když jí zabili rodiče a unesli i s jejími sestrami na proradný dvůr víl. O deset let později ale netouží po ničem jiném než patřit mezi víly.

pro děti a mládež
Ukázky

Krutý princ

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 67 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>