Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
rodina a dítě

Agresivita a kriminalita školní mládeže - 20%
Publikace odpovídá na otázky, které slýchá většina odborníků zabývajících se patologickým chováním dětí a mládeže: "Co se s dnešními dětmi děje, že jsou takové?".
rodina a dítě
Ukázky

Agresivita a kriminalita školní mládeže

212 Kč
170 Kč
Učitel - 20%
Autorky se zaměřily zejména na pedagogickou přípravu na profesi učitele. Důraz kladou na komunikativní dovednosti, mluvený projev, vyučovací jazyk a zásady správné výslovnosti.
rodina a dítě
Ukázky

Učitel

144 Kč
115 Kč
Dítě a mateřská škola - 20%
Nástup do mateřské školy je pro každé dítě jistě významným životním momentem. A nejen pro dítě, ale také pro jeho rodiče. Náhle se musí změnit celý rytmus rodiny a není to právě jednoduché období.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě a mateřská škola

246 Kč
197 Kč
Krok za krokem 1. třídou - 20%
První třída... Magické slůvko "poprvé" provází prvňáčky celým rokem. Poprvé si sami přečtou knížku, poprvé se sami podepíší, poprvé vyřeší slovní úlohu, poprvé napíší domácí úkol a poprvé ho možná také zapomenou.
rodina a dítě
Ukázky

Krok za krokem 1. třídou

220 Kč
176 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
rodina a dítě
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Cvičení a sport v těhotenství - 20%
Vynikající, přehledná a srozumitelná příručka pro těhotnou ženu vychází z ryze českého prostředí. Je přístupná cenou, pojetím, volbou cvičení všem budoucím maminkám, doporučí jak se udržet ve fyzické kondici celé těhotenství.
rodina a dítě
Ukázky

Cvičení a sport v těhotenství

167 Kč
134 Kč
Jídelníček kojenců a malých dětí - 20%
Publikace MUDr. Martina Gregory a Ing. arch. Dany Zákostelecké vám přináší nejen množství praktických rad, ale i výčet pravidel pro přípravu zdravé racionální dětské stravy, informace o druzích potravin a také bohatý receptář dětských pokrmů.
rodina a dítě
Ukázky

Jídelníček kojenců a malých dětí

144 Kč
115 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
rodina a dítě
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 58 položek
<< < 1 .. 4 5 6