Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
podle věku

Moderní Business English - 20%
Používáte v zaměstnání angličtinu, ale nejste si vždycky zcela jistí, jak správně vyjádřit to, co chcete říci? Chcete se vyjadřovat přesně, srozumitelně a bez chyb? Potřebujete mít vždy po ruce přesvědčivou formulaci, vzor e-mailu nebo osnovu telefonátu?
podle věku
Ukázky

Moderní Business English

212 Kč
170 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
podle věku
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Učte se anglicky s vtipem 1. - 20%
(2x)
Proč se učit anglicky? Protože jinak jste v dnešním globalizovaném světě mrtví! Proč se učit anglicky s vtipy? Protože vtip je krátký, jednoduchý a má pointu: snadno si jej zapamatujete.
podle věku
Ukázky

Učte se anglicky s vtipem 1.

69 Kč
55 Kč
Zdravotní nauka 3. díl - 20%
Učebnice je určena především pro žáky a učitele středních odborných škol se zaměřením na problematiku sociální péče, vychází z učebních osnov předmětu zdravotní nauka stanovených pro tento obor.
podle věku
Ukázky

Zdravotní nauka 3. díl

169 Kč
135 Kč
Motoškola - 20%
Ilustrovaná učebnice pro žadatele o řidičské oprávnění skupin AM, A1 a A, která poskytne koncentrovaně informace důležité pro získání ŘP na motocykl i další informace o technice jízdy, zvládání krizových situací a jiných specifik motocyklů.
podle věku
Ukázky

Motoškola

135 Kč
108 Kč
Vyšetřovací metody v imunologii - 20%
Druhé, zcela přepracované a doplněné vydání úspěšné učebnice, která je koncipována jako stručná příručka pro studenty a klinické i laboratorní pracovníky zabývající se imunologií.
podle věku
Ukázky

Vyšetřovací metody v imunologii

302 Kč
242 Kč
Ošetřovatelství - ošetřovatelské postupy pro zdravotnické asistenty - 20%
Pracovní sešit obsahuje témata probíraná ve 2. ročníku oboru zdravotnický asistent - například organizace práce, sledování fyziologických funkcí, vyprazdňování moči a stolice a další.
podle věku
Ukázky

Ošetřovatelství - ošetřovatelské postupy pro zdravotnické asistenty

127 Kč
102 Kč
České katastry od 11. do 21. století - 20%
(1x)
Je to první souvislá kniha s podobnou tematikou na našem trhu, která je určena geodetům, studentům, milovníkům historie, čtenářům literatury faktu a všem technicky zaměřeným čtenářům. Popisuje vývoj katastrů od úplných počátků do dnešní doby.
podle věku
Ukázky

České katastry od 11. do 21. století

254 Kč
203 Kč
Zdravotnická psychologie - 20%
Základní učebnice pro předmět zdravotnická psychologie na všech stupních studia ošetřovatelství je koncipována jako teoreticko - praktický celek. V teoretické části seznamuje čtenáře s problematikou psychologie nemocných.
podle věku
Ukázky

Zdravotnická psychologie

246 Kč
197 Kč
Pokrývačství - 20%
Reprint knihy z roku 1948, která velmi podrobně zachycuje dnes už téměř ztracené umění řemesla pokrývačského. Poskytuje základní informace pokrývačským učňům, pokrývačům i projektantům o jednotlivých typech střech, krytinách a hlavně technologiích.
podle věku
Ukázky

Pokrývačství

251 Kč
201 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 60 položek
<< < 1 .. 4 5 6