Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2021
ekonomie

Procesní řízení pro manažery - 11%
(1x)
Kniha je manažerskou příručkou pro všechny, kdo chtějí prostřednictvím procesního řízení co nejrychleji dosahovat konkrétních a udržitelných výsledků.
ekonomie

Procesní řízení pro manažery

224 Kč
199 Kč
Teorie dynamické efektivnosti - 11%
(1x)
Profesor Jesús Huerta de Soto je jedním z nejvlivnějších evropských autorů rozvíjejících myšlenkový odkaz dnes stále populárnější rakouské ekonomické školy.
ekonomie

Teorie dynamické efektivnosti

449 Kč
399 Kč
Internetový marketing s YouTube - 6%
Dokážete své výrobky a služby prodat pomocí videa na největším světovém videoportálu? K zahájení marketingu a přilákání nových zákazníků vám postačí nízkonákladové video a úspěšná marketingová strategie. Tento průvodce vás vybaví obojím.
ekonomie

Internetový marketing s YouTube

339 Kč
319 Kč
Platební karty - 6%
Různé formy platidel provázejí lidstvo asi 8 000 let. Mají řadu funkcí a jednou z nich je role platidla, která se za poslední 3 000 let významně rozvinula.
ekonomie

Platební karty

663 Kč
624 Kč
Procesně řízená organizace - 11%
Publikace, která navazuje na autorovu úspěšnou knihu "Podnikové procesy - Procesní řízení a modelováníí", je určená firemním manažerům všech úrovní, manažerům organizace a kvality, IS/IT manažerům a vývojářům IS a studentům VŠ.
ekonomie

Procesně řízená organizace

332 Kč
295 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden - 11%
(3x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...
ekonomie

Čtyřhodinový pracovní týden

386 Kč
343 Kč
Živočišné pudy - 6%
Ekonomické dění neurčují jen racionální lidské motivy, měřitelné proměnné či matematicky vyjádřitelné vztahy, v ekonomice působí též mocné psychologické síly, které duchovní otec této teorie, John Maynard Keynes, nazval animal spirits - živočišné pudy.
ekonomie

Živočišné pudy

314 Kč
295 Kč
Jak z dobré firmy udělat skvělou - 14%
Výzkumný tým porovnával firmy, které se z dobrých staly skvělými, s pečlivě vybranou skupinou porovnávaných společností, kterým se přeměna z dobrých na skvělé nepodařila. V čem byl rozdíl?
ekonomie

Jak z dobré firmy udělat skvělou

455 Kč
391 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 58 položek
<< < 1 .. 4 5 6