Nejprodávanější Kniha - srpen 2021
filosofie a náboženství

Plótinos - 11%
Jaspersovo pojednání o posledním velkém filosofovi antiky, Plótinovi není suchá analýza filologických detailů a historických vlivů; je spíše meditací, která skrze Plótinův systém proniká k živému myšlení.
filosofie a náboženství

Plótinos

151 Kč
134 Kč
Základní texty východních náboženství 1. : Hinduismus - 11%
První část čtyřsvazkového díla zahrnuje některé hymny a písně z véd, výňatky z komentářů bráhman, výběr z upanišad, vybrané partie ze šáster, Bhagavadgítu, několik dalších kratších textů z Mahábháraty a ukázky z purán.
filosofie a náboženství

Základní texty východních náboženství 1. : Hinduismus

224 Kč
199 Kč
Žít z vlastního pramene - 11%
(1x)
Žít z vlastního pramene znamená být usebrán, být u sebe. V tomto "u sebe" je zároveň přítomný celek, bytí, které prožíváme a ze kterého vždy poprvé a naposled žijeme. Otevírá se tady to vzácné, podstatné a posvátné.
filosofie a náboženství

Žít z vlastního pramene

205 Kč
182 Kč
Sedm posvátných fází menarché - 11%
Citlivě napsaná kniha o prvním menstruačním cyklu a jeho vlivu na spirituální cestu mladé dívky od panenství k mateřství. Autorka popisuje sedm fází, kterými dívka prochází na své pouti dospíváním.
filosofie a náboženství

Sedm posvátných fází menarché

178 Kč
158 Kč
Buddhovy pohádky na dobrou noc - 6%
(5x)
Tato kniha obsahuje dvacet klasických buddhistických příběhů převyprávěných zábavným způsobem, tak aby je rodiče mohli předčítat svým dětem.
filosofie a náboženství

Buddhovy pohádky na dobrou noc

280 Kč
263 Kč
Izrael soudců a králů - 11%
Komentované starozákonní příběhy od počátků dobývání Izraele po krále Davida – pokračování úspěšného titulu Příběhy Tóry.
filosofie a náboženství

Izrael soudců a králů

206 Kč
183 Kč
Král panna - 31%
Kniha Král panna vznikla jako interpretace ruské pohádky Car panna, v níž se vyskytuje mnoho důležitých archetypů postav: zemřelá matka, věčně nepřítomný otec, který se znovu ožení, macecha, která se zamiluje do nevlastního syna i osudová žena.
filosofie a náboženství

Král panna

358 Kč
248 Kč
Medicinské karty (Kniha a 52 karet) - 6%
(2x)
Medicinské karty vycházejí z dávného učení amerických indiánů.
filosofie a náboženství

Medicinské karty (Kniha a 52 karet)

377 Kč
355 Kč
Mystika a erós - 11%
V dějinách náboženství můžeme vysledovat vždy dva proudy: jeden by rád dospěl k Bohu tím, že se zříká sexuality a pěstuje askezi a zdrženlivost; druhý zakouší Boha prostřednictvím sexuality a erótu. Obě cesty zřejmě odpovídají lidské zkušenosti.
filosofie a náboženství

Mystika a erós

223 Kč
198 Kč
Nietzsche a bludný kruh - 11%
V úvaze na pomezí filologie, filosofie a básnictví Klossowski Nietzscheho představuje jako pisatele, který promýšlí i sebe sama – své iluzivní já – coby pole pudů, myšlenek a jejich vzájemných střetů.
filosofie a náboženství

Nietzsche a bludný kruh

288 Kč
256 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 357 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 36 > >>