Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
učebnice

Hygiena, preventivní lékařství a veřejné zdravotnictví - 20%
Učebnice má primárně sloužit studentům všeobecného lékařství jako zdroj základních informací o problematice spojené s hygienou a prevencí.
učebnice
Ukázky

Hygiena, preventivní lékařství a veřejné zdravotnictví

170 Kč
136 Kč
Návody k speciálním praktickým cvičením z farmacetické technologie - 20%
Druhé vydání speciálního praktika z farmaceutické technologie, které je zaměřeno na praktické ověřování teoretických poznatků.
učebnice
Ukázky

Návody k speciálním praktickým cvičením z farmacetické technologie

50 Kč
40 Kč
Návody k základním praktickým cvičením z farmaceutické technologie - 20%
Tato publikace je určena studentům Farmaceutické fakulty UK. Zaměřuje se na základy individuální přípravy lékových forem. Technologické znalosti těchto aplikačních forem léčiv jsou potřebné obvykle při jejich individuální lékárenské přípravě.
učebnice
Ukázky

Návody k základním praktickým cvičením z farmaceutické technologie

70 Kč
56 Kč
Ekonomie dobra a zla - 20%
(18x)
Oxfordské rozšířené vydání s předmluvou Václava Havla. Debut Tomáše Sedláčka přeložený již do 14 jazyků. Ekonomická kniha roku - 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu (Wirtschaftsbuchpreis).
učebnice
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

198 Kč
158 Kč
Moderní Business English - 20%
Používáte v zaměstnání angličtinu, ale nejste si vždycky zcela jistí, jak správně vyjádřit to, co chcete říci? Chcete se vyjadřovat přesně, srozumitelně a bez chyb? Potřebujete mít vždy po ruce přesvědčivou formulaci, vzor e-mailu nebo osnovu telefonátu?
učebnice
Ukázky

Moderní Business English

212 Kč
170 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
učebnice
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Učte se anglicky s vtipem 1. - 20%
(2x)
Proč se učit anglicky? Protože jinak jste v dnešním globalizovaném světě mrtví! Proč se učit anglicky s vtipy? Protože vtip je krátký, jednoduchý a má pointu: snadno si jej zapamatujete.
učebnice
Ukázky

Učte se anglicky s vtipem 1.

69 Kč
55 Kč
Zdravotní nauka 3. díl - 20%
Učebnice je určena především pro žáky a učitele středních odborných škol se zaměřením na problematiku sociální péče, vychází z učebních osnov předmětu zdravotní nauka stanovených pro tento obor.
učebnice
Ukázky

Zdravotní nauka 3. díl

169 Kč
135 Kč
Motoškola - 20%
Ilustrovaná učebnice pro žadatele o řidičské oprávnění skupin AM, A1 a A, která poskytne koncentrovaně informace důležité pro získání ŘP na motocykl i další informace o technice jízdy, zvládání krizových situací a jiných specifik motocyklů.
učebnice
Ukázky

Motoškola

135 Kč
108 Kč
Vyšetřovací metody v imunologii - 20%
Druhé, zcela přepracované a doplněné vydání úspěšné učebnice, která je koncipována jako stručná příručka pro studenty a klinické i laboratorní pracovníky zabývající se imunologií.
učebnice
Ukázky

Vyšetřovací metody v imunologii

302 Kč
242 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 64 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>