Nejprodávanější tituly - srpen 2021
cestopisy

Mezi světy - 11%
(1x)
Pravidelně ji slýcháte z rozhlasu, její hlas je s vámi už desítky let, v autě na cestách, v kanceláři nebo třeba i ráno v koupelně. Do toho si občas odskočí na moderování v televizi nebo natáčí svá extrémní interview.
cestopisy

Mezi světy

476 Kč
423 Kč
Skotskem po stopách seriálu Cizinka - 11%
Navštivte oblíbená místa, která jsou spjatá s úspěšným seriálem Cizinka, a odhalte kouzlo skotských tradic.
cestopisy

Skotskem po stopách seriálu Cizinka

449 Kč
399 Kč
Transsibiřská magistrála aneb S pivem v ruce od Finského zálivu k Japonskému moři - 11%
Když se řekne Rusko, neznamená to pro našince obvykle bohatou kulturní historii, ale spíše nepříjemnou kapitolu dějin, kontroverzní mezinárodní politiku, KHL a vodku.
cestopisy

Transsibiřská magistrála aneb S pivem v ruce od Finského zálivu k Japonskému moři

405 Kč
360 Kč
Život v dodávce - 20%
(1x)

Ke splnění snu nestačí jen snít, musíte se probudit a začít žít. Forest a Barbora opustili jistoty všedního života a začali žít své sny. Prodali většinu svého majetku, koupili starou dodávku, přestavěli ji na obytnou a vyrazili i se svým psem na roční cestu za dobrodružstvím napřič Evropou a severní Afrikou.

cestopisy
Ukázky

Život v dodávce

279 Kč
223 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
cestopisy
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Pivní království Belgie - 11%
Belgie se v žádném případě nerovná jen Brusel. Království u Severního moře toho nabízí mnohem víc, a to i pro milovníky chuťových zážitků. Vaří se tam téměř 2000 různých piv, které z Belgie dělají jednu z pivně nejrozmanitějších zemí.
cestopisy

Pivní království Belgie

206 Kč
183 Kč
Rok zázraků
Svazek reportáží světoznámého britského historika, politologa a publicisty představuje jedinečné zachycení převratných událostí roku 1989, tak jak postupně zasáhly čtyři středoevropské komunistické režimy včetně tehdejšího Československa.
cestopisy
Ukázky

Rok zázraků

158 Kč
Říkali mu Pirát - 11%
(2x)
Vydejte se s Martinem do Gruzie za obrovitými kavkazskými psy!
cestopisy

Říkali mu Pirát

269 Kč
239 Kč
Vždy je cesta - 11%
(2x)
Příběh o překonávání překážek nejen na cestách, plný životních okamžiků, dobrodružství i nečekaných situací dvou parťáků: Honzy a psa Tekyho, kterého se Honza kdysi již jako pochroumaného ujal.
cestopisy

Vždy je cesta

441 Kč
392 Kč
Zrcadlo moudrosti - 11%
Pravidelná podvečerní setkávání přátel v restauraci moderuje a koordinuje italský novinář a jsou určitou klubovou záležitostí přátel dobrého jídla. Každý nový host přichází na setkání se zajímavým tématem, které představí svým přátelům.
cestopisy

Zrcadlo moudrosti

297 Kč
264 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 76 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>