Nejprodávanější Kniha - srpen 2021
první stupeň

Povídky pro dobrodruhy
Karel Čapek a Otakar Batlička, dva populární spisovatelé, jejichž povídky baví i napínají už několik generací, se stali námětem pro výtvarné komiksové zpracování Jiřího Filípka.
první stupeň

Povídky pro dobrodruhy

62 Kč
Asterix (07.) v Helvetii - 11%
(1x)
Otrávený římský kvestor vyhledá pomoc v galské vesničce. Asterix s Obelixem jsou posláni do Helvetie pro Stříbrnou Hvězdu, rostlinu, která jediná může výběrčího daní vyléčit.
první stupeň

Asterix (07.) v Helvetii

89 Kč
79 Kč
Geometrie (3. a 4.třída) - 11%

Prostřednictvím zajímavých a motivačních úkolů rozvíjí dítě své logické uvažování a prostorové vnímání. V logických úlohách řeší problémové situace z reálného života, a díky tomu promýšlí problém v jeho souvislostech.

první stupeň

Geometrie (3. a 4.třída)

53 Kč
47 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
první stupeň
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Obludky a strašidláci - 11%
Na děti i dospělé čeká pohádkový svět plný draků, ježibab, čertů, lesních skřítků, bubáků, vodníků i vil, zkrátka svět typický pro českou pohádku.
první stupeň

Obludky a strašidláci

197 Kč
175 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
první stupeň
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Lichožrouti - 6%
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.
první stupeň

Lichožrouti

331 Kč
311 Kč
Psi - Příběhy z celého světa - 11%
V této knize plné nádherných fotografií se blíže seznámíte s nejznámějšími psími plemeny, dozvíte se základní informace o výchově a výcviku psa a poznáte aktivity, které se svým miláčkem můžete provozovat.
první stupeň
Ukázky

Psi - Příběhy z celého světa

224 Kč
199 Kč
Tlapková patrola megaomalovánky - Tlapky, do centrály! - 11%
Hádanky a omalovánky podle oblíbeného televizního seriálu.
první stupeň
Ukázky

Tlapková patrola megaomalovánky - Tlapky, do centrály!

134 Kč
119 Kč
Vyjmenovaná čtení o vlasti - 11%
Zajímavost této knihy spočívá v jejím způsobu zpracování vícero tematických oblastí. Na jedné straně předkládá dětským čtenářům místopisné informace formou turistického průvodce, včetně řady faktů z českých dějin a ze života lidí v dřívějších dobách.
první stupeň

Vyjmenovaná čtení o vlasti

212 Kč
189 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 210 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 21 > >>