Nejprodávanější tituly - srpen 2021
přírodní vědy

Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou - 11%
(1x)
Peter Wohlleben čtenářům opět s využitím nejnovějších vědeckých poznatků a v kontextu svých vlastních zkušeností otevírá oči pro podivuhodné jevy přírody a ukazuje, jak blízcí si my lidé s přírodou jsme a nakolik s ní zůstáváme propojení.
přírodní vědy
Ukázky

Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou

332 Kč
295 Kč
Tajemství plzeňských vod
Kniha o plzeňských řekách, potocích, studánkách, rybnících a nádržích volně navazuje na předchozí dílo Jana Hajšmana Tajemství plzeňských kopců. Kniha představí jejich historii i současnost, stavby na jejich březích, události, které se tam staly.
přírodní vědy
Ukázky

Tajemství plzeňských vod

179 Kč
Co je nového ve fyzice - 11%
Jak blízko jsou vědci teorii všeho? Co je to Higgsův boson a proč se o něm tolik mluví? Lákala vás vždy astrofyzika, ale neměli jste šanci jí porozumět?
přírodní vědy
Ukázky

Co je nového ve fyzice

216 Kč
192 Kč
Evoluce všeho - 11%
(3x)
Svět, jak podrobně dokládá Ridley, je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti; nové věci vznikají spontánně, v drobných a postupných přírůstcích.
přírodní vědy

Evoluce všeho

359 Kč
319 Kč
Fyzika superhrdinů - 11%
Výklad základních i pokročilejších fyzikálních principů na základě komiksů o superhrdinech. Autor se nesnaží nachytat superhrdiny v nedbalkách, soustředí se na případy, kdy je fyzika v komiksech využita náležitě.
přírodní vědy
Ukázky

Fyzika superhrdinů

358 Kč
318 Kč
Pravítko a kružítko - 20%
(1x)
Tato unikátní kniha ukazuje, jak jsou geometrické konstrukce, užívané umělci, řemeslníky či architekty po staletí, nejen užitečné, ale i elegantní. Vstupte do světa geometrie bez měření.
přírodní vědy
Ukázky

Pravítko a kružítko

149 Kč
119 Kč
Slyšíš, jak mluví stromy? - 11%
(1x)
Mají stromy svůj vlastní jazyk? Musí děti stromů chodit do školy? Proč se lesní zvířata bojí lidí? Peter Wohlleben odpovídá na otázky, které jsou neobvyklé, originální a často velmi zábavné.
přírodní vědy
Ukázky

Slyšíš, jak mluví stromy?

359 Kč
319 Kč
Dravci - 11%
Velmi zdařilá barevná fotografická publikace s unikátními záběry dravců při letu a v jejich přirozeném prostředí. Kniha je doplněna o faktické i zajímavé informace o jednotlivých druzích.
přírodní vědy

Dravci

342 Kč
304 Kč
Fraktalista - 6%

Otec fraktální geometrie Benoit Mandelbrot (1924–2010) líčí ve svých pamětech zevrubně svou životní a vědeckou dráhu, která byla téměř stejně kostrbatá jako objekty, jejichž studiem se proslavil.

přírodní vědy

Fraktalista

382 Kč
359 Kč
Neznámá tvář Prahy - 11%
Praha je jedinečné město. A tento názor není jen obdiv místních patriotů. Území Prahy je skutečně celosvětově unikátní tím, že vznikalo v minulosti na dnech tří moří.
přírodní vědy

Neznámá tvář Prahy

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 206 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 21 > >>