Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
psychologie

Ženské příběhy I. - 20%
(3x)
Příběhy, které vycházejí z pravdivé zkušenosti několika desítek odvážných žen, které se rozhodly promluvit nahlas o tom, co je tichým tabu.
psychologie
Ukázky

Ženské příběhy I.

145 Kč
116 Kč
Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření - 20%
(3x)
Živě a populárně napsaná knížka popisuje, co to syndrom vyhoření je a jak se rodí, přináší i tabulky s možností „obodovat se“ v naší konkrétní situaci, ale hlavně pomáhá hledat cestu, jak z téhle šlamastyky ven.
psychologie
Ukázky

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření

249 Kč
199 Kč
Když jde o muže - 20%
(4x)
Hledáte spřízněnou duši, nebo se jen pokoušíte přimět manžela, aby vynášel odpadky? Stále znovu narážíte na zvláštní chování mužů, kterému nerozumíte, a ptáte se: „Proč to dělají?“
psychologie
Ukázky

Když jde o muže

188 Kč
150 Kč
Poznej svůj cíl - 20%
(3x)
Kniha vypráví o životních souvislostech a upozorňuje na základní úkol každého člověka - projevit se! Populárně-psychologický rádce.
psychologie
Ukázky

Poznej svůj cíl

130 Kč
104 Kč
Asertivní žena - 20%
Vycházíte vstříc již dopředu všem, s nimiž jednáte? Ustupujete, protože přeci moudřejší ustoupí? Necháváte si všechno líbit a často vás napadne, že byste raději byli nejmenší na celém světě? Pokud ano, pak kniha Asertivní žena byla napsána právě pro vás.
psychologie
Ukázky

Asertivní žena

157 Kč
126 Kč
Deliria z pohledu psychiatra - 20%
Stručná monografie předního českého psychiatra zkoumá, shrnuje a představuje problematiku delirií - poruch vědomí, kterým není ani v zahraniční odborné literatuře věnována zasloužená péče.
psychologie
Ukázky

Deliria z pohledu psychiatra

170 Kč
136 Kč
Emoce od A do P - 20%
Kniha oblíbeného psychiatra Radkina Honzáka nás provádí světem emocí. Jeho pilíře tvoří strach, hněv, smutek, radost, odpor a údiv – šest základních emocí, z nichž se skládá celé bohaté emoční spektrum.
psychologie
Ukázky

Emoce od A do P

200 Kč
160 Kč
I v nemoci si buď přítelem - 20%
Většina z nás se umí dobře postarat o své blízké, když mají problémy nebo zdravotní obtíže, zároveň se však v takové situaci neumí dobře postarat o sebe. Být sám sobě v nemoci přítelem neznamená, že bychom měli být sami sobě lékařem.
psychologie
Ukázky

I v nemoci si buď přítelem

209 Kč
167 Kč
Jak pracuje váš mozek - 20%
Kniha doporučuje, jak si lépe uspořádat pracovní aktivity tím, že ovlivníme práci svého mozku. Věnuje se popisu základů myšlení, emocím a motivaci, spolupráci s ostatními a soustředí se na vyvolání změny návyků u sebe i ostatních.
psychologie
Ukázky

Jak pracuje váš mozek

239 Kč
191 Kč
Jak se stát moderním samurajem - 20%
(1x)
Autor je odborníkem na dějiny a život v Japonsku. V této knize přichází s originální myšlenkou a snaží se aplikovat hlavní ctnosti, disciplínu a tradice samurajů na dnešního člověka.
psychologie
Ukázky

Jak se stát moderním samurajem

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 133 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 14 > >>