Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
filosofie a náboženství

Konkláve - 20%
Volbu papeže, Kristova zástupce a následovníka apoštola Petra na jeho stolci, provázely v dějinách mnohé problémy. Jak zajistit, aby se na tento akt volitelé v klidu soustředili, jednali podle nejlepšího svědomí a pokud možno bez průtahů?
filosofie a náboženství
Ukázky

Konkláve

179 Kč
143 Kč
Národ a dějiny jako sociologický problém - 20%
Myšlení a působení Tomáše G. Masaryka je v české (i odborné) veřejnosti většinou chápáno jen v jejich dimenzi filosofické a politické. Menší pozornost se věnuje náboženské komponentě Masarykova myšlení.
filosofie a náboženství
Ukázky

Národ a dějiny jako sociologický problém

260 Kč
208 Kč
Nejhlubší přijetí - 20%
Jak můžeme vnést do přítomného okamžiku nenucené ano? Jak se můžeme zastavit ve svém útěku před „chaosem života“ – před vlastními nesnázemi, frustracemi, a dokonce i před hledáním svobody – a začít spolu s tím vším přirozeně plynout?
filosofie a náboženství
Ukázky

Nejhlubší přijetí

235 Kč
188 Kč
Nemoc k smrti - 20%
(2x)
Nemoc k smrti, napsaná roku 1849, je mistrnou psychologickou úvahou o ztrátě člověkova já. Kierkegaard užívá pro svůj spis obměnu Kristova výroku z evangelia Jana kap. 11, v. 4., kdy v úvodu spisu píše: „Trýzní v zoufalství je, že se umřít nemůže…
filosofie a náboženství
Ukázky

Nemoc k smrti

255 Kč
204 Kč
Pokora, cesta k Bohu - 20%
Kard. Bergoglio čerpá z bohatství starobylé duchovní praxe otců pouště a předkládá nám spisek Dorothea z Gazy "O obviňování sebe sama".
filosofie a náboženství
Ukázky

Pokora, cesta k Bohu

45 Kč
36 Kč
Učení se umění být vědomí - 20%
Jedná se o úvodní text edice Um vědomí, ztělesňující řadu vnitřních umů-jóg vědomí, které společně tvoří celistvé textové „tělo poznání“, reflektující mé mnohaleté zkušenosti s praxí meditace a vnitřní vzdělávání v oblasti vědomí.
filosofie a náboženství
Ukázky

Učení se umění být vědomí

70 Kč
56 Kč
Um identity - 20%
Um identity pojednává o základní metafyzické či filozofické otázce po naší podstatě, identitě a povaze bytí, které člověk žije a s kterou se dříve či později setkává tváří v tvář ve svém každodenním životě.
filosofie a náboženství
Ukázky

Um identity

170 Kč
136 Kč
Um meditace - 20%
Slovo meditace jsem začal používat a současně se začal vědomě věnovat „meditaci“ někdy v roce 2000. Tedy mohu říci, že v tomto životě vědomě medituji a studuji nejrůznější meditační techniky skoro dvacet let. ...
filosofie a náboženství
Ukázky

Um meditace

80 Kč
64 Kč
Um vnímání - 20%
Není bezprostřednějšího aktu či události vědomí v naší každodenní zkušenosti, než samotný akt smyslového vnímání v našem vědomí prožívání a zakoušení sebe, druhých a světa.
filosofie a náboženství
Ukázky

Um vnímání

90 Kč
72 Kč
Mezi duší a Duchem - 20%
(2x)
Enneagram je dynamická typologie osobnosti, která popisuje devět odlišných vzorců prožívání a jednání. Jde o komplexní model s mnoha rovinami, který lze použít nejen jako efektivní nástroj psychologie, ale také jako mapu překážek na cestě modlitby.
filosofie a náboženství
Ukázky

Mezi duší a Duchem

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 118 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 12 > >>