Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
beletrie

Svatá hlava - 20%
(3x)

Než spasíš svět, zachraň sám sebe Nemá tátu, nemá práci, nemá přátele, v malé pohraniční vsi poznává krušný rodinný život v dluzích, šikanu, výsměch okolí, domácí násilí. Ale když vezme do rukou propisku a sešit, už není chudáček, ale svatý člověk obdařený nadpřirozenými schopnostmi. Zná smysl života a má tu moc zachránit celý svět. Psychotická novela vykreslující život na pomezí reality a bludů poodkrývá, jak těžké je vymanit se ze života v sociálně slabé rodině, pokud jste jen obyčejná slabá duše.

beletrie
Ukázky

Svatá hlava

189 Kč
151 Kč
Světlo ženy - 20%
(2x)

Vášnivá oslava lásky, oné zvláštní "třetí dimenze", kterou je pro muž a ženu život v páru Náhoda svede na pařížské ulici dohromady dvě hluboce zarmoucené bytosti – muže a ženu.

beletrie
Ukázky

Světlo ženy

189 Kč
151 Kč
Šumava… hranici přecházejte po půlnoci - 20%
(2x)
Zdálo by se, že o osudech šumavských převaděčů přes hranici tvořenou železnou oponou i těch, kteří se sami pokusili o útěk, bylo již „všechno“ napsáno. Tato knížka vás ale přesvědčí, že tomu tak není.
beletrie
Ukázky

Šumava… hranici přecházejte po půlnoci

239 Kč
191 Kč
Švagrova sázka - 20%
(3x)
Ve společnosti nechvalně proslulý Hal Stuart, hrabě z Redbridge, si je jistý, že svoji vánoční sázku vyhraje, dokud nezjistí, že musí pětkrát políbit nevrlou slečnu Elizabeth Wildingovou, mladíky nazývanou mrzutá Lizzie.
beletrie
Ukázky

Švagrova sázka

109 Kč
87 Kč
Tajemství hedvábného vějíře - 20%
(1x)
Kniha nás zavádí do Číny 19. století. Dívky zde procházejí drastickou zkouškou podvazování chodidel a jako ženy jsou odsouzeny žít v izolaci.
beletrie
Ukázky

Tajemství hedvábného vějíře

198 Kč
158 Kč
Tanec s draky - 20%
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.
beletrie
Ukázky

Tanec s draky

488 Kč
390 Kč
Válka světů - 20%
Framon Dotchi, bojovník klanu, který prohrál ve válce s Kováři Rovnováhy, splnil poslední úkol svého pána a je jako příliš opotřebovaný a nespolehlivý nástroj vyvázán z jeho služeb. S náklaďákem plným proviantu a zbraní opouští X-Hawkovu citadelu ...
beletrie
Ukázky

Válka světů

139 Kč
111 Kč
Ve stínu magie - 20%
Magie je bezvadná věc. Můžete si přičarovat štěstí, zdraví nebo sukubu, která vám bude po vůli. Ale taky se všechno může v jednom okamžiku zvrhnout a vy proti sobě poštvete síly, které jsou tak staré a temné, že vás mohou přivést k šílenství.
beletrie
Ukázky

Ve stínu magie

299 Kč
239 Kč
Vím, že tě chci - 20%
Navenek má Tyler Bruce dokonalý život. Jezdí neskutečným bourákem, jeho přítelkyně vypadá jako bohyně a žádný mejdan se bez něj neobejde.
beletrie
Ukázky

Vím, že tě chci

249 Kč
199 Kč
Vzplanutí - 20%
(2x)
Hromada popela byla ještě včera lidským tělem. Další případ poručíka Volfa. Nadpřirozený jev, zvláštní shoda okolností, nebo rafinovaná snaha zničit důkazy? To je případ, nad kterým kroutí hlavou i vyšetřovatel požárů.
beletrie
Ukázky

Vzplanutí

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>