Nejprodávanější e-knihy - srpen 2021
společenské vědy

Proč se lidé zabíjejí - 20%
(1x)
Evoluční biolog Jan Zrzavý ukazuje, jak se genetické i ekologické vztahy mezi lidmi podílejí na naší ochotě vraždit i na riziku, že budeme zavražděni.
společenské vědy
Ukázky

Proč se lidé zabíjejí

89 Kč
71 Kč
Éra nevinnosti - 20%
Naše země po listopadu 1989 prožila dynamický vývoj, který radikálně změnil její tvář. Kniha Éra nevinnosti. Česká politika 1989-1997 nabízí ucelené zachycení této zajímavé doby, jejíž někteří aktéři mnohdy utvářejí i dnešek.
společenské vědy
Ukázky

Éra nevinnosti

99 Kč
79 Kč
Jak to vidí Šichtařová - 20%
(6x)
Ty nejzásadnější texty posledních let o společnosti, politice i ekonomice v podání Markéty Šichtařové. Autorka několika bestsellerů, publicistka, nositelka ceny čtenářů Magnesia Litera, známá ekonomka a popularizátorka světa peněz s přispěním svého m
společenské vědy
Ukázky

Jak to vidí Šichtařová

171 Kč
137 Kč
Metody pedagogického výzkumu - 20%
Aktualizovaná publikace renomovaného českého autora objasňuje podstatu klasického (kvantitativního) pedagogického výzkumu. Analyzuje jeho základní fáze, informační zdroje a také jeho výhody i nevýhody.
společenské vědy
Ukázky

Metody pedagogického výzkumu

339 Kč
271 Kč
Předškolní pedagogika - 20%
Renomovaná česká autorka uvádí čtenáře do studia předškolní pedagogiky jako vědní disciplíny a seznamuje je s jejími teoretickými problémy. Kniha představuje základní zdroj ke studiu předškolní pedagogiky v odborné profesní přípravě pracovníků.
společenské vědy
Ukázky

Předškolní pedagogika

339 Kč
271 Kč
Superprognózy - 20%
Kniha Superprognózy od jednoho z nejuznávanějších sociologů na světě je průlomovým dílem pojednávajícím o návycích mysli, které vedou k nejlepším prognózám.
společenské vědy
Ukázky

Superprognózy

269 Kč
215 Kč
Židovské tradice a zvyky - 20%
Židovské tradice a zvyky představují jednu z nejzajímavějších a také nejrozmanitějších oblastí judaistiky, neboť daná problematika zasahuje i do mnoha dalších oborů, jako jsou historie, sociologie, pedagogika, právo, politologie, kulturologie a umění
společenské vědy
Ukázky

Židovské tradice a zvyky

230 Kč
184 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
společenské vědy
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Role policie a armády v Evropské unii - 20%
Kniha se zabývá bezpečnostní politikou Evropské unie a podrobněji také jednoho z jejích členských států, České republiky.
společenské vědy
Ukázky

Role policie a armády v Evropské unii

200 Kč
160 Kč
Bezdomovectví jako alternativní existence mladých lidí - 20%
(1x)
Kniha přináší informaci o těch, kteří ztratili své zázemí nebo je dokonce nikdy nezískali. Je o jejich životě na ulici i před ním, o jejich přístupu k různým problémům, s nimiž se museli vypořádat - a leckdy se jim to ani nepodařilo.
společenské vědy
Ukázky

Bezdomovectví jako alternativní existence mladých lidí

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 107 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>