Nejprodávanější hudba - srpen 2021

Platinum Collection
Hudební lahůdka, písně v provedení Ondřeje Havelky!

Platinum Collection

386 Kč
Rabudeň, rabudeň
Na své album si Luboš Holý, majitel nezaměnitelného sametového hlasu, vybral písně, které jsou mu blízké a rád je zpívá. Tentokrát s doprovodem kapely Musica Folklorica.

Rabudeň, rabudeň

269 Kč
70 hitů
Jubilejní kompilace toho nejlepšího, co Karel Gott za celou skvělou kariéru nazpíval: 3CD, téměř čtyři hodiny hudby!

70 hitů

421 Kč
Chit Chat  2 Class Audio CDs
Dvoudílný motivující kurz pro žáky ze 3. nebo 4. tříd ZŠ, který rozvíjí všechny řečové dovednosti: mluvení a poslech, čtení i psaní.

Chit Chat 2 Class Audio CDs

666 Kč
Chit Chat 1 Class Audio Cds
Dvoudílný motivující kurz pro žáky ze 3. nebo 4. tříd Z3, který rozvíjí všechny řečové dovednosti: mluvení a poslech, čtení i psaní.

Chit Chat 1 Class Audio Cds

605 Kč
Black Point Totality Sampler I.
Sampler prezentuje z drtivé většiny nahrávky skupin, které po sobě nezanechaly jediné album a přesto ve své době byly významnými.

Black Point Totality Sampler I.

169 Kč
Jablečné pyré
Nenápadná, ale o to víc příjemná poprocková parta a její debutové album. Proměnlivá kytarová nálada, nahýbající se během skladeb z klidnějších, atmosferičtějších pasáží do syrových, kterým vládne navrstvená kytara. Rozevláté psychedelické hrátky doprovázejí pocitové texty s existenciální tématikou.

Jablečné pyré

134 Kč
Brutální Lyrika

Legendární album "Brutální lyrika" je studiové album pražské hudební skupiny Psí vojáci. Obsahuje deset skladeb s texty Filipa Topola z let 1994-1995.

Brutální Lyrika

254 Kč
Koncert
Koncert (1998) je osmé album Jaromíra Nohavici. Album je vytvořeno z nahrávek ze živých koncertů, které Jaromír Nohavica absolvoval s uskupením nazvaným Kapela (a ze kterého později vznikla kapela Neřež).

Koncert

242 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 89 položek
<< < 1 .. 7 8 9