Nejprodávanější Kniha - září 2021
děti a mládež

Zvířata - Velká kniha zvuků - 11%
V této Velké knize zvuků najdeš nejen ty nejzajímavější informace o každém z těchto úžasných zvířat, ale navíc se je naučíš rozpoznávat podle zvuků!
děti a mládež

Zvířata - Velká kniha zvuků

359 Kč
319 Kč
Amélie a duchové - 11%
(2x)
Dům na břehu Vltavy už vůbec není zapomenutý a tmavý. Žije v něm Markéta, která sní o tom, že bude zpěvačkou, a Amélie, která by se zpěvačkou také ráda stala, kdyby ovšem nebyla duch. Ale mohou duchové zpívat lidem? Mohou se duchové zamilovat?
děti a mládež

Amélie a duchové

179 Kč
159 Kč
Čtyřlístek se představuje - 11%
Klasické skládací leporelo, jehož námětem je život u Čtyřlístku v průběhu kalendářního roku. Obrázky jsou doprovázeny krátkými jednoduchým texty.
děti a mládež

Čtyřlístek se představuje

107 Kč
95 Kč
Dobrodružství v přírodě pro děti - 11%
Samostatně zkoumat přírodu a pozorovat zvířata a rostliny v jejich přirozeném prostředí – to jsou zkušenosti, které jsou pro děti a mládež důležité a představují vítanou protiváhou k životu v dnešním přetechnizovaném světě.
děti a mládež

Dobrodružství v přírodě pro děti

269 Kč
239 Kč
Leonardo da Vinci - 11%
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
děti a mládež

Leonardo da Vinci

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Tělo - 11%
Objevovat svět lidského těla s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
děti a mládež
Ukázky

Objevujeme svět! Tělo

224 Kč
199 Kč
Pohádky před spaním - 11%
Soubor krátkých pohádek, které rodiče nebo učitelky mateřských škol mohou dětem číst před spaním. Tomuto účelu také odpovídá rozsah jednotlivých pohádek.
děti a mládež

Pohádky před spaním

242 Kč
215 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 6%
(2x)
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
děti a mládež
Ukázky

Příšerné příběhy vánoční

161 Kč
151 Kč
Simpsonovi: Komiksové lážo-plážo - 11%
Pekelná komiksová hlína! Homer zaskočí za Homéra a pustí se do vyprávění řeckých bájí. Ukáže se, že mít bráchu je těžké... ať už je váš brácha Bart Simpson, nebo padoušský Levák Bob.
děti a mládež

Simpsonovi: Komiksové lážo-plážo

269 Kč
239 Kč
Světoví Češi - 11%

Prostřednictvím textu a komiksu dává kniha nahlédnout do lidských osudů výjimečných osobností, které vynikly ve svém oboru, případně otevřely novou cestu vývoje.

děti a mládež

Světoví Češi

260 Kč
231 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100