Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2021
děti a mládež

Objevujeme svět! Louka - 11%
Objevovat, co všechno lze vidět na louce, je s tímto leporelem tak zábavné! Kdo žije v úlu? Kdo tká pavučinu? Kdo má rád lískové oříšky? Kdo má bodliny?
děti a mládež

Objevujeme svět! Louka

224 Kč
199 Kč
Obrázkové čtení - Karel IV. - 11%
Život nejslavnějšího českého krále s humorem a nadsázkou.
děti a mládež

Obrázkové čtení - Karel IV.

179 Kč
159 Kč
Oprsklovi - 11%

Pan a paní Oprsklovi jsou navlas stejní jako vy nebo já: bydlí v pěkném domku na předměstí, mají práci (třeba vymýšlení vtípků do humorných přáníček) a rádi se smějí. Je tu ovšem maličkatý rozdíl: jsou to totiž hyeny. Ano, přesně tak!

děti a mládež

Oprsklovi

251 Kč
223 Kč
Povídky pro dobrodruhy
Karel Čapek a Otakar Batlička, dva populární spisovatelé, jejichž povídky baví i napínají už několik generací, se stali námětem pro výtvarné komiksové zpracování Jiřího Filípka.
děti a mládež

Povídky pro dobrodruhy

62 Kč
Rybí sliby - 11%
Pohádkový příběh vypráví o mořské panence, kterou bídný černokněžník Mořemor zlým kouzlem odnese daleko od rodného moře až k prameni horského potůčku.
děti a mládež

Rybí sliby

269 Kč
239 Kč
Sek a Zula - 11%
Příběhy neandrtálských dětí Seka a Zuly, brontosaura Punti, tygříka Drápka, pterodaktyla Inocence a dalších vycházejí ve druhém, opraveném vydání pro pobavení a poučení nové generace malých čtenářů.
děti a mládež

Sek a Zula

179 Kč
159 Kč
Stručný přehled české gramatiky (nejen) pro školáky - 11%
V této přehledné příručce najdete prakticky uspořádaný přehled české gramatiky. Obsahuje vše od abecedy, vyjmenovaných slov, informací o dělení hlásek, psaní i/y, velkých písmen i písmene ě, psaní ú/ů a i/í, ale i vše o podstatných jménech.
děti a mládež

Stručný přehled české gramatiky (nejen) pro školáky

53 Kč
47 Kč
Světoví Češi 2 - 11%
(1x)

I v novodobých dějinách naší země se objevuje celá řada velkých postav, na které můžeme být právem hrdi. Hlavně k nim se také obrací druhý díl oblíbené populárně-naučné publikace pro děti, ale i mnohé dospělé.

děti a mládež

Světoví Češi 2

269 Kč
239 Kč
Šaty pro Anouk - 11%
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích.
děti a mládež
Ukázky

Šaty pro Anouk

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100