Nejprodávanější e-knihy - září 2021

Pekelný pastýř
Chtít řídit Peklo jako firmu není ten nejlepší nápad. Spousta problémů se nakupí, hrozí, že vás zavalí, protože nepružnost a zkostnatělost dosavadního feudálního systému nedovolí převést dobré úmysly do praxe.
Ukázky

Pekelný pastýř

179 Kč
Peklověk
Jasmína je osmačtyřicetiletá a krásná módní redaktorka s mírnou nadváhou. Neustále čelí útokům své matky, která nepřestává toužit po vnoučeti a své dceři tím připraví nejednu horkou chvilku.
Ukázky

Peklověk

169 Kč
Philip Zimbardo - Paměti psychologa
Kniha přináší nejen unikátní, živě líčené, a přitom obsahově nabité paměti výrazné osobnosti světové psychologie, ale podává i široký vhled do dějin celého oboru ve 20. století.
Ukázky

Philip Zimbardo - Paměti psychologa

307 Kč
Plamen
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
Ukázky

Plamen

239 Kč
Planeta idiotů
(2x)
Apokalypsa přišla s širokým úsměvem, ve kterém na nás cenila zuby. Nebyla to žádná hollywoodská kosmická šupa, žádný asteroid nebo supervulkán. Byla nenápadná a plíživá a lidstvo ji vlastně ani nepostřehlo.
Ukázky

Planeta idiotů

169 Kč
Pod hladinou
(1x)
Přestože ji nepřestává pronásledovat hrůzná minulost, snaží se Gwen Proctorová žít dál. Jejímu životu dává navíc smysl jeden starý případ: jedná se o záhadné zmizení mladého muže v Tennessee, který je už tři roky nezvěstný.
Ukázky

Pod hladinou

249 Kč
Pod Palcem
Vysloužilý policista Viktor Palec se souhrou okolností stane starostou v malé obci, do které se přestěhoval, aby trávil předčasnou penzi v klidu a věnoval se svému koníčku – řezbářství.
Ukázky

Pod Palcem

169 Kč
Podzemníci
(1x)
Útlou prózu Podzemníci prý Jack Kerouac napsal v benzedrinovém rauši za tři dny a noci. Ať už je to pravda, nebo ne, je nepochybné, že kniha dokonale naplňuje autorovu představu „spontánního psaní“.
Ukázky

Podzemníci

179 Kč
Pokání
(2x)
Je to jen svědomí, co nutí člověka stále znovu a znovu zpytovat duši, anebo existuje cosi mnohem hlubšího, kam obyčejný smrtelník nedosáhne, ale o čem jen tuší, že číhá vyrazit každým okamžikem do útoku? Ve svém doposud posledním románu Pokání dovedl Ian McEwan tuto myšlenku k dokonalosti.
Ukázky

Pokání

279 Kč
Políbit nebe
Lidé se touží dotknout nebe. Já ho chci políbit. – Connor Cobalt Rose Callowayová dosud věřila, že má vše pod kontrolou.
Ukázky

Políbit nebe

329 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100