Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - září 2021

Medvěd od Monte Cassina
Příběh z druhé světové války vyprávěný dětskému čtenáři čerpá ze skutečných událostí a je doprovázen nápaditou grafikou a ilustrací. Příběh medvěda Wojtka doplňuje krátké vyprávění vojáků, dobové fotografie a mapka s úkoly. Pro čtenáře od deseti let.

Medvěd od Monte Cassina

62 Kč
Molekuly emocí
(3x)
Ve své průkopnické knize Molekuly emocí Candace Pert poskytuje překvapivé a přesvědčivé odpovědi na tyto a další náročné otázky, o kterých vědci a filozofové uvažovali už po staletí.

Molekuly emocí

395 Kč
Obsahy a rozbory děl k literatuře
Ve 2. vydání této publikace byly aktualizovány zejména kapitoly 19, 20 a 21, které zahrnují období české a světové literatury od konce 2. světové války do současnosti.

Obsahy a rozbory děl k literatuře

192 Kč
Případ Bílá skála
Detektivní román Případ Bílá skála je nejen detektivní, ale také psychiatrický. Klasičtí hrdinové zde nejsou. Začíná pátrání, které nás zase jednou ubezpečí, že nic v psychiatrii ani v životě nestojí jenom samo o sobě.

Případ Bílá skála

81 Kč
Slavík
(6x)

„V lásce poznáváme, jací bychom chtěli být. Ve válce poznáme, jací jsme.“

Ukázky

Slavík

508 Kč
Tajemství doktora Freuda
Román známé francouzské spisovatelky zpracovává poslední období života Sigmunda Freuda ve Vídni, kde se pod vlivem nacistů rozšiřuje antisemitismus.
Ukázky

Tajemství doktora Freuda

89 Kč
Velké dobrodružství Pepíka Střechy
(1x)
Další kreslený příběh od našeho předního ilustrátora Pavla Čecha je určen nejen dětským čtenářům. Knížka je plná klukovského snění, také první křehké lásky a touhy najít své místo v nepřehledném světě.

Velké dobrodružství Pepíka Střechy

378 Kč
Zločin Hercula PoiroNa

Děj se odehrává v Londýně a jeho hrdinou je penzista francouzského původu, nápadně podobný slavnému detektivovi. Podobnost ještě vylepší a rozhodne se vyvést snobské Angličany tak trochu z míry. Nevinný žert se mu však osudově vymkne z rukou.

Zločin Hercula PoiroNa

36 Kč
Život samá pohroma
(4x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.

Život samá pohroma

584 Kč
Bukukururuna
Legendární moderní pohádka Z. K. Slabého vychází k autorovým osmdesátinám.

Bukukururuna

62 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100