Nejprodávanější e-knihy - září 2021
sci-fi

Událost - 20%
Poklidný život u Andělské hory naruší zjištění, že rekreační chata Jitřenka je znenadání oddělena od okolního světa neviditelnou bariérou. Když tento podivuhodný stav pomine, ukazuje se, že skupině lidí, kteří tam právě pobývali, cosi vymazalo vzpomínky na poslední dny.
sci-fi
Ukázky

Událost

229 Kč
183 Kč
Vyměřený čas - 20%
(1x)
Sny o dokonalém světě berou za své, když planeta přichází o magnetosféru a stává se smrtící pastí. V nastalém chaosu ukrývá profesor svoji dceru Karru do odlehlého vězení, kde nastoupí na pozici psycholožky.
sci-fi
Ukázky

Vyměřený čas

229 Kč
183 Kč
Za modrým horizontem událostí - 20%
(1x)
Ve volném pokračování jedné z nejslavnějších ság žánru science fiction se opět setkáváme s Robinettem Broadheadem, který sice pohádkově zbohatl, artefakty Heecheeů mu ale přesto nedávají spát.
sci-fi
Ukázky

Za modrým horizontem událostí

198 Kč
158 Kč
Zbouchnul jsem Satanovu dceru - 20%
Přišla si pro jeho duši, ale odešla s jeho srdcem. Román Carltona Mellicka III, autora s ohromující fantazií a nezaměnitelným stylem, je romantickou komedií, jaká tu ještě nebyla.
sci-fi
Ukázky

Zbouchnul jsem Satanovu dceru

170 Kč
136 Kč
Zbraně Tanith - 20%
Na Sabbatiných světech kacířské síly tvrdě vzdorují křížové výpravě. Imperiální síly, nebezpečně rozptýlené a odříznuté od zásobování zmutovanými nepřáteli, začínají být zatlačovány do defenzivy.
sci-fi
Ukázky

Zbraně Tanith

149 Kč
119 Kč
Bakly – Hledání smrti - 20%
(1x)
Bakly unavený životem přijíždí do Grafzatzy, jednoho z největších a nejbohatších měst Crambijského impéria. Chce pomoci jedinému člověku, na kterém mu osobně záleží, a přitom plní jednu malou laskavost.
sci-fi
Ukázky

Bakly – Hledání smrti

239 Kč
191 Kč
Let Eisensteinu - 20%
(6x)
Poté, co byl velitel Sedmé roty Gardy smrti bitevní kapitán Garro svědkem událostí na Ištvanu III a uvědomil si, do jaké hry byl bez svého vědomí zatažen, zmocní se fregaty Eisenstein a vydá se na Terru varovat Císaře před Horovou zradou.
sci-fi
Ukázky

Let Eisensteinu

149 Kč
119 Kč
Ravenor - 20%
(2x)
První díl série o inkvizitoru Ravenorovi navazující na trilogii Eisenhorn (Xenos, Malleus a Hereticus) ze světa Warhammeru 40 000.
sci-fi
Ukázky

Ravenor

149 Kč
119 Kč
Čas žít, čas zabíjet - 20%
Další román jednoho z nejčtenějších českých autorů sci-fi žánru. Bývalý gladiátor, bývalý nájemný bijec, vrah. Kráčí z temnoty do temnoty, nikdo a nic ho nemůže zastavit...
sci-fi
Ukázky

Čas žít, čas zabíjet

179 Kč
143 Kč
Popel Babylonu - 20%
(1x)
Šestá kniha ze série Expanze. Revoluce, která po celé generace doutnala, se nyní rozhořela naplno. Svobodná flotila – příslušníci radikální frakce Spolku vnějších planet – zasadila Zemi těžkou ránu a mezi vnějšími planetami zahájila pirátské tažení.
sci-fi
Ukázky

Popel Babylonu

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 111 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>