Nejprodávanější hudba - září 2021
hudba

Essential / Zlatá kolekce
V Říhově jubilejním roce (nar. 18. května 1948) vychází nejkompletnější výběr největších hitů kapely Katapult. Na třech CD o stopáži přes 200 minut najdete čtyřicet osm kapelových úspěchů z let 1976 až 2018 a k tomu jeden bonus.
hudba

Essential / Zlatá kolekce

479 Kč
V Rudolfinu
Michal Hrůza u příležitosti svého dvacetiletého působení na hudební scéně uspořádal unikátní koncert složený z největších svých hitů v aranžmá obohaceném o symfonické nástroje a sbor.
hudba

V Rudolfinu

269 Kč
Zapomenutý příběh
Toto album Ondřeje Rumla vypráví ale nejen o narození Ježíška v Betlémě, ale i o tajemném zrození zářivého Světla v nás, které se v nás může rozsvěcet každý den - drobnými dobrými skutky, láskou k druhému člověku.
hudba

Zapomenutý příběh

341 Kč
Christmas On The Blue
Christmas on the Blue Violin: tak se jmenuje první vánoční album houslisty Pavla Šporcla, které natočil se světově proslulou Královskou liverpoolskou filharmonií a dirigentem Sebastianem Lang – Lessingem.
hudba

Christmas On The Blue

323 Kč
Konečně
Zpěvačka Dasha vydává nové sólové album s příznačným názvem Konečně! Pro mnohé možná překvapivě nepůjde ani o swingové evergreeny s big bandem, ani o muzikálové melodie či osvědčené coververze, ale o původní písně psané jí přímo na tělo.
hudba

Konečně

354 Kč
Konnichiwa
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.
hudba

Konnichiwa

296 Kč
Made in Valmez
Reedice prvního alba kapely Mňága a žďorp, které získalo mnoho ocenění.
hudba

Made in Valmez

476 Kč
Master Of Puppets
Master Of Puppets představuje důležitý milník v historii heavy metalu. Skladby jsou energické, agresivní, vyznačují se instrumentální precizností a jsou doplněné o politické texty. Album bylo před reedicí nově remasterováno do nejvyšší možné kvality.
hudba

Master Of Puppets

935 Kč
Revival
Album legendárního rappera Eminema.
hudba

Revival

305 Kč
The Book Of Souls: Last Chapter
Živá nahrávka ze světového turné The Book Of Souls 2016-2017. Jedná se o záznam sestříhaný zkoncertů v Japonsku, Brazílii, Argentině, Austrálii, Polsku, Kanadě, Irsku, Itálii nebo Salvadoru a zlegendárních festivalů v Donningtonu a Wackenu.
hudba

The Book Of Souls: Last Chapter

386 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 116 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>