Nejprodávanější hudba - září 2021

Master Of Puppets
Master Of Puppets představuje důležitý milník v historii heavy metalu. Skladby jsou energické, agresivní, vyznačují se instrumentální precizností a jsou doplněné o politické texty. Album bylo před reedicí nově remasterováno do nejvyšší možné kvality.

Master Of Puppets

935 Kč
Revival
Album legendárního rappera Eminema.

Revival

305 Kč
The Book Of Souls: Last Chapter
Živá nahrávka ze světového turné The Book Of Souls 2016-2017. Jedná se o záznam sestříhaný zkoncertů v Japonsku, Brazílii, Argentině, Austrálii, Polsku, Kanadě, Irsku, Itálii nebo Salvadoru a zlegendárních festivalů v Donningtonu a Wackenu.

The Book Of Souls: Last Chapter

386 Kč
Třínohý pes
Třínohý pes je deset nových písniček Mňágy nahraných v pražském studiu Sono v produkci Milana Cimfeho. Podle prvních nadšených ohlasů se zdá, že kapele se podařilo s novým bubeníkem Marcelem Gabrielem nalézt čerstvý zvuk.

Třínohý pes

476 Kč
Týnom tánom
Album Týnom tánom tvoří parafráze českých, moravských a slovenských lidových písní v úpravách pro desetičlenný orchestr, vedený Karlem Velebným a Jaromírem Hniličkou.

Týnom tánom

224 Kč
Jazzové nebajky
Album Jazzové nebajky, natočené v červnu 1972, patří k vrcholům diskografie souboru SHQ.

Jazzové nebajky

224 Kč
Město Er
Další zásadní české album se dočkalo jubilejní reedice!

Město Er

296 Kč
Closer
(1x)
Closer (Blíže) je druhé a zároveň poslední studiové album skupiny Joy Divisio. Stejně jako předchozí album Unknown Pleasures ho produkoval Martin Hannett.

Closer

575 Kč
Nevermind
Reedice druhého alba kapely Nirvana - Nevermind.

Nevermind

800 Kč
Píp
Pusť si desku Píp a bude ti líp. Druhé album rozpustilé party Bombarďák. Album Píp pokračuje tam, kde skončily předchozí Písničky kluka BomBarďáka. Nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, tango, dixieland a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem. Bez ledu a hlavně protřepat, nemíchat!

Píp

269 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 128 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>