Nejprodávanější tituly - září 2021
ekonomie

Pracovnělékařské služby - 11%
Publikace „Povinnosti zaměstnavatele v oblasti zdravotní péče o zaměstnance“ zpracovává v současné době velmi aktuální téma.
ekonomie

Pracovnělékařské služby

359 Kč
319 Kč
Řízení rizik ve firmách a jiných organizacích - 20%
Kniha uznávaných autorů se podrobně zabývá problematikou rizik, která hrozí firmám i jiným organizacím. Komplexně se věnuje řízení rizik, tedy nejen rizik finančních, nýbrž všech, s nimiž se můžeme setkat v podnikání, ve veřejné i neziskové sféře.
ekonomie
Ukázky

Řízení rizik ve firmách a jiných organizacích

502 Kč
402 Kč
12 fází úspěšných prodejních rozhovorů - 20%
V prodeji je úspěch a neúspěch velmi těsně spjat. Kdo ví, jak vést obchodní rozhovor opravdu profesionálně, je vítězem. Obchodníci, prodejci a obchodní manažeři se v této ojedinělé knížce dozví,
ekonomie
Ukázky

12 fází úspěšných prodejních rozhovorů

169 Kč
135 Kč
Ekonomie přírodních národů - 6%
Světově ojedinělá výpravná kniha o hospodaření u "přírodních národů" odkud můžeme odvozovat i základy ekonomik dneška. "Krásná kniha, která propojuje mnohé, je hluboká a přitom se čte skoro jedním dechem.", Tomáš Sedláček
ekonomie

Ekonomie přírodních národů

593 Kč
558 Kč
Etika, ekonomika, příroda - 20%
Publikace uznávaných autorů reaguje na obrat společenských věd k etice. Je určena studentům a pedagogům vysokých škol zaměřených na ekonomii, sociální vědy a environmentalistiku i všem zájemcům o tyto oblasti.
ekonomie
Ukázky

Etika, ekonomika, příroda

253 Kč
202 Kč
Podnikání malé a střední firmy - 20%
Již třetí, aktualizované a doplněné vydání základní publikace o řízení malé a střední firmy je určeno majitelům a manažerům vznikajících i již zavedených firem a studentům vysokých škol.
ekonomie
Ukázky

Podnikání malé a střední firmy

373 Kč
298 Kč
133 her pro motivaci a rozvoj týmů - 20%
Publikace určená lektorům, manažerům, vedoucím týmů a personalistům umožňuje snadno a velmi efektivně zvyšovat motivaci a rozvíjet schopnosti a dovednosti týmů a jejich členů.
ekonomie
Ukázky

133 her pro motivaci a rozvoj týmů

246 Kč
197 Kč
Restart - 6%
(1x)
Průvodce podnikatelským minimalismem. Provokativní a mimořádně poučná příručka od zakladatelů obdivované americké firmy 37signals.
ekonomie

Restart

297 Kč
279 Kč
Reporting - 20%
Cílem reportingu je vytvořit komplexní systém informací a ukazatelů charakterizujících činnosti společností ve srozumitelné a uživatelsky přístupné podobě.
ekonomie
Ukázky

Reporting

271 Kč
217 Kč
Evropská integrace a Česká republika - 20%
Na trhu ojedinělá publikace přináší aktuální a otevřený pohled na důležité oblasti týkající se evropské integrace a naší země. Publikace se věnuje významným a zajímavým otázkám spojeným s integrací, vysvětluje a odkrývá leckdy komplikované vztahy.
ekonomie
Ukázky

Evropská integrace a Česká republika

161 Kč
129 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 127 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>