Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2021
humor

Strašné pověsti české
O historii s nadsázkou. Humorně vyprávěné příběhy z prvního tisíciletí českého státu od pobytu Keltů a Markomanů na našem území, přes příchod Slovanů vedených praotcem Čechem, až po konec vlády Boleslava II.
humor

Strašné pověsti české

89 Kč
Dítě školkou povinné
(1x)
Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné příhody, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě začalo chodit do školky. Rozpustilé příběhy tříleté Viky jsou podané autorem, který má dar vidět humor všedních situací a vystihnout každodenní zážitky.
humor

Dítě školkou povinné

71 Kč
Paní Láryfáry - 11%
(1x)
Humoristický román, kde hlavní hrdinka paní Láryfáry řeší v šestadvaceti příbězích zákeřné dětské "choroby" tak, že ji všichni milují a stále se k ní vracejí.
humor

Paní Láryfáry

359 Kč
319 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 2. - 11%
(2x)
Nové ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. V Restaurantu na konci vesmíru všichni čtyři protagonisté dostanou hlad, a tak se vydají na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat.
humor
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 2.

313 Kč
278 Kč
Muž jménem Ove - 8%
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

humor
Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
343 Kč
Živý na vlastním pohřbu - 11%
(1x)
Poslední román oblíbeného finského humoristy s autobiografickými rysy.
humor

Živý na vlastním pohřbu

224 Kč
199 Kč
Jidiš pro radost - 11%
(1x)
Jidiš, dnes už téměř zaniklý jazyk východoevropských chasidských štetlů, zanechal v dnešní češtině jen malou stopu: chucpe, mišpoche, košer a možná i čurbes, kibic, ksindl. Proč tedy otevírat takovou příručku? – A proč ne? odpověděl by Leo Rosten.
humor

Jidiš pro radost

224 Kč
199 Kč
Velká kniha čůrání - 11%
(5x)
Kreslená encyklopedie čůrání pro malé i velké.
humor

Velká kniha čůrání

176 Kč
156 Kč
Líný rodič - 11%
(2x)
Zaručený návod, jak být pohodovým rodičem. Jak na to se dozvíte v humorné a láskyplné knize Toma Hodgkinsona, líného rodiče tří dětí, která se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti.
humor

Líný rodič

241 Kč
214 Kč
Modche a Rézi - 11%
Dnes již klasické dílo české humoristické literatury.
humor

Modche a Rézi

44 Kč
39 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 175 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 > >>