Nejprodávanější tituly - září 2021
hobby

Jak se jmenuje tahle knížka?
(1x)
Autor nám představuje 271 hádanek, chytáků či logických paradoxů a pro kontrolu samozřejmě nabízí i jejich podrobná řešení.
hobby

Jak se jmenuje tahle knížka?

269 Kč
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné
Chystáte se vysadit pár keřů révy vinné na svém pozemku a tápete, jak o ně dál pečovat?
hobby

Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné

179 Kč
Křížovky - Naše hrady
Odreagujte se od starostí všedního dne při luštění křížovek. Každá tajenka vás navíc provede některým z našich hradů.
hobby

Křížovky - Naše hrady

116 Kč
Kreativní zápisník
(10x)
Jestliže připustíte myšlenku, že kreativita je něco jako myšlenkový sval, který se dá cvičit, pak jste právě objevili skvělého trenéra! Tento zápisník je velice zábavný společník, jenž umí hravou formou rozvíjet kreativitu, uchovávat nejlepší nápady.
hobby
Ukázky

Kreativní zápisník

293 Kč
Babičko, dědečku… Jak to tenkrát bylo?
(21x)

Vyprávějte si a objevujte příběhy ze života své rodiny. Chcete poznat rodinné příběhy, o kterých jste ještě nikdy neslyšeli? „Babičko, dědečku… Jak to tenkrát bylo?“

hobby

Babičko, dědečku… Jak to tenkrát bylo?

711 Kč
SAS - Příručka jak přežít
(1x)
Tato publikace vám umožní zvládnout jakoukoli situaci tak jako speciálně vycvičení vojáci jednotek SAS. Obsahuje rady z oblastí: strategie, tábornictví, výkladu map, první pomoci, předpovědi počasí, přežití na moři či při pochodu v horách a džungli.
hobby

SAS - Příručka jak přežít

314 Kč
Opravy historických staveb - báje a mýty
Kniha, která vám pomůže vyvarovat se omylů při opravách starých domů. V poslední době se při opravách starých staveb setkávám stále častěji s názory na řešení dílčích problémů, které jsou mylné, stavbě neprospívají a mnohdy ani neodpovídají fyzikálním zákonům. Mnoho lidí opravuje své staré domy (leckdy svépomocí), a to je pole pro vznik a šíření laických řešení. Lidé se spíše poradí se sousedem nebo na sociálních sítích než s odborníkem.
hobby

Opravy historických staveb - báje a mýty

179 Kč
Móda má duši
(2x)
Móda. Můžete sice říkat, že vás nezajímá, ale ať chcete nebo nechcete, móda vás provází denně 24 hodin. Jste přece oblečení, ne? Pokud se těšíte, že se v knize dozvíte něco o nových trendech a o tom, jak vypadat super cool a in, kupte si raději časopis. V této knize se sice dozvíte, co máte nosit, ale trendy určitě nebudou to, podle čeho se budete orientovat. Autorka, nekonvenční módní návrhářka a designérka, objevila průlomovou metodu osmi stylových typů OCTO CODES, která pomáhá ženám objevit jejich pravé já a pochopit vlastní styl. Po přečtení si budete kupovat už jen to, co vám sluší a v čem se cítíte opravdu skvěle. Neposlouchejte trendy – poslouchejte svou duši, své vnitřní já. Přes objevení svého stylu pak pochopíte i své blízké, zharmonizujete své vztahy a díky vědomému oblékání se vám otevře hlubší smysl vašeho života.
hobby

Móda má duši

296 Kč
Tradinář
(1x)
Kniha obsahuje dvanáct kapitol podle měsíců v roce. Každý měsíc má svou poetiku, své svátky a rituály, ale i praktický dopad - jak vše dětem vysvětlit, včas si připravit, na nic nezapomenout?
hobby
Ukázky

Tradinář

539 Kč
Komiksový náčrtník
Staňte se úspěšnými tvůrci komiksu pod vedením zkušeného komiksového výtvarníka Petra Kopla. Odhalí vám všechna tajemství tohoto specifického výtvarného odvětví.
hobby

Komiksový náčrtník

314 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 97 položek
1 2 3 .. 10 > >>