Nejprodávanější tituly - září 2021
národní kuchyně

Velká kuchařka Čech a Moravy
(3x)
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol.
národní kuchyně

Velká kuchařka Čech a Moravy

629 Kč
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
národní kuchyně

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

89 Kč
Japonská kuchyně
(1x)
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně!
národní kuchyně

Japonská kuchyně

449 Kč
Krkonošská kuchařka
Autorka shromáždila recepty od krkonošských hospodyněk, které nazývá kouzelnicemi, jelikož ze základních potravin jako jsou brambory, mouka, zelí, mléko, vejce, houby, jablka apod. dokázaly zasytit celou rodinu včetně čeledínů.
národní kuchyně

Krkonošská kuchařka

432 Kč
Víc než jen vietnamská kuchařka
Uvařte si vietnamské speciality přímo u vás doma.
národní kuchyně
Ukázky

Víc než jen vietnamská kuchařka

359 Kč
Dokonalý steak
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem.
národní kuchyně

Dokonalý steak

359 Kč
Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale
V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – Zelenina a luštěniny.
národní kuchyně

Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale

323 Kč
Tacos miluje každý
Tacos jsou tlukoucím srdcem mexické kuchyně. Jedná se o jednoduché pokrmy skládající se z tortilly, náplně a salsy, které společně tvoří vynikající spojení příjemných chutí, o nichž se vám bude zdát ještě týdny poté.
národní kuchyně

Tacos miluje každý

314 Kč
Pes, který jedl lanýže
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“?
národní kuchyně

Pes, který jedl lanýže

358 Kč
Pražská kuchyně běžná i sváteční
V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé znalosti pražských dějin a jejich nejrůznějších aspektů. Nevšední pohled na to, jak se od roku 1800 dodneška poměrně radikálně měnila kuchyně, jak co se vybavení týká.
národní kuchyně

Pražská kuchyně běžná i sváteční

358 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>