Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2021
karty

Emoce - Obrázkové karty
Radost, hněv, vztek, smutek nebo strach – všechny tyto emoce děti intenzivně prožívají. Tato sada obsahuje 30 barevných karet, na nichž jsou zobrazeny každodenní situace ze života dětí a rodiny.
karty

Emoce - Obrázkové karty

279 Kč
Dokážu to! 49 inspiračních karet
(1x)
Louise L. Hay, světoznámá uznávaná autorka knihy Miluj svůj život, pro vás vytvořila 49 afirmačních karet zaměřených na osm základních oblastí našeho života.
karty

Dokážu to! 49 inspiračních karet

195 Kč
Medicinské karty (Kniha a 52 karet)
(2x)
Medicinské karty vycházejí z dávného učení amerických indiánů.
karty

Medicinské karty (Kniha a 52 karet)

377 Kč
Chrudošovo zvířecí kvarteto

Veselá karetní hra pro celou rodinu od mistra rytce a nositele Řádu zelené berušky Chrudoše Valouška. 32 hracích karet. 8 rodin zvířat: domácí, užitečná, cizopasná, bájná, legendární, mořská, obojživelná & noční.

karty
Ukázky

Chrudošovo zvířecí kvarteto

162 Kč
Karty Lenormand - Velký průvodce výkladem
Držíte ve svých rukou knihu o výkladu mystických karet Lenormand. Dozvíte se zajímavé informace ze života Mademoiselle Lenormad, vědmy, kterou vyhledával i slavný vojevůdce Napoleon Bonaparte, aby mu věštila jeho osud.
karty

Karty Lenormand - Velký průvodce výkladem

340 Kč
Pojďme si hrát ven
Chcete, aby si vaše děti hrály více venku? Aby objevily vzrušení a zábavu, která doprovázela vás, když jste trávili každou volnou chvíli s kamarády? Pojďme si hrát ven je krabice plná her. Je to dárek dalším generacím od nás, od dětí, které strávily hodiny a hodiny běháním venku, trháním triček, otloukáním loktů, šplháním po stromech a házením žabek, hrou na babu, na policajty a zloděje, na krvavé koleno i na spoustu dalších. Díky těmhle hrám bylo naše dětství tak úžasné, a teď je načase, aby se s nimi seznámily i další generace. V krabici najdete přes 50 kartiček, které představují oblíbené venkovní hry. Každá kartička obsahuje jednu hru, vysvětluje její pravidla a nabízí tipy a triky, které dovedou hráče k vítězství. Nechybí tradiční české hry, ale také zajímavé hry ze zahraničí, které si děti (nebo i dospělí) určitě oblíbí! Krabice Pojďme si hrát ven je ideálním společníkem každého dítěte, rodiny, školních vychovatelů nebo táborových vedoucích.
karty

Pojďme si hrát ven

224 Kč
Opráski sčeskí historje
Karetní hra s motivy postav a událostí oblíbeného komixu Opráski sčeskí historje opravdu zahýbá dějinami. Ve hře bojuješ o události z české historie. V ruce máš postavy, které vykládáš do svého týmu a nejsilnější z týmů vyhrává.
karty

Opráski sčeskí historje

539 Kč
Svět Tarotu
Originální příručka k tarotu, v níž se autorka věnuje převážně symbolice a významům karet, které v jejím pojetí ožívají a stávají se snadno zapamatovatelnými.
karty

Svět Tarotu

135 Kč
Osho Zen Tarot
(5x)
Zdá se vám život nejistý a plný pochybností? Hledáte nějaký zdroj inspirace? Osho Zen Tarot se zaměřuje na pochopení toho, co je tady a teď.
karty

Osho Zen Tarot

660 Kč
Tarot skrytých světů
(3x)
Sadu karet provází příručka s inspirativním výkladem významu každé karty od samotné autorky obrazů. Součástí příručky je také úvod světové odbornice na tarot Barbary Moore, který zahrnuje základní informace o tarotu.
karty

Tarot skrytých světů

594 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 26 položek
1 2 3 > >>