Nejprodávanější tituly - září 2021
hrací karty

Chrudošovo zvířecí kvarteto

Veselá karetní hra pro celou rodinu od mistra rytce a nositele Řádu zelené berušky Chrudoše Valouška. 32 hracích karet. 8 rodin zvířat: domácí, užitečná, cizopasná, bájná, legendární, mořská, obojživelná & noční.

hrací karty
Ukázky

Chrudošovo zvířecí kvarteto

162 Kč
Pojďme si hrát ven
Chcete, aby si vaše děti hrály více venku? Aby objevily vzrušení a zábavu, která doprovázela vás, když jste trávili každou volnou chvíli s kamarády? Pojďme si hrát ven je krabice plná her. Je to dárek dalším generacím od nás, od dětí, které strávily hodiny a hodiny běháním venku, trháním triček, otloukáním loktů, šplháním po stromech a házením žabek, hrou na babu, na policajty a zloděje, na krvavé koleno i na spoustu dalších. Díky těmhle hrám bylo naše dětství tak úžasné, a teď je načase, aby se s nimi seznámily i další generace. V krabici najdete přes 50 kartiček, které představují oblíbené venkovní hry. Každá kartička obsahuje jednu hru, vysvětluje její pravidla a nabízí tipy a triky, které dovedou hráče k vítězství. Nechybí tradiční české hry, ale také zajímavé hry ze zahraničí, které si děti (nebo i dospělí) určitě oblíbí! Krabice Pojďme si hrát ven je ideálním společníkem každého dítěte, rodiny, školních vychovatelů nebo táborových vedoucích.
hrací karty

Pojďme si hrát ven

224 Kč
Opráski sčeskí historje
Karetní hra s motivy postav a událostí oblíbeného komixu Opráski sčeskí historje opravdu zahýbá dějinami. Ve hře bojuješ o události z české historie. V ruce máš postavy, které vykládáš do svého týmu a nejsilnější z týmů vyhrává.
hrací karty

Opráski sčeskí historje

539 Kč
Medvěd Wrr: Karetní hra
Vžijte se do kůže medvěda Wrr a zabraňte proradným pirátům uskutečnit jejich velkolepý plán na ovládnutí knižního světa!
hrací karty
Ukázky

Medvěd Wrr: Karetní hra

314 Kč
Deskové a karetní hry
(1x)
Deskové a karetní hry mohou být nejen zábavou, ale také efektivním učením.
hrací karty
Ukázky

Deskové a karetní hry

104 Kč