Nejprodávanější tituly - září 2021
druhý stupeň

Oprsklovi - 11%

Pan a paní Oprsklovi jsou navlas stejní jako vy nebo já: bydlí v pěkném domku na předměstí, mají práci (třeba vymýšlení vtípků do humorných přáníček) a rádi se smějí. Je tu ovšem maličkatý rozdíl: jsou to totiž hyeny. Ano, přesně tak!

druhý stupeň

Oprsklovi

251 Kč
223 Kč
Povídky pro dobrodruhy
Karel Čapek a Otakar Batlička, dva populární spisovatelé, jejichž povídky baví i napínají už několik generací, se stali námětem pro výtvarné komiksové zpracování Jiřího Filípka.
druhý stupeň

Povídky pro dobrodruhy

62 Kč
Sek a Zula - 11%
Příběhy neandrtálských dětí Seka a Zuly, brontosaura Punti, tygříka Drápka, pterodaktyla Inocence a dalších vycházejí ve druhém, opraveném vydání pro pobavení a poučení nové generace malých čtenářů.
druhý stupeň

Sek a Zula

179 Kč
159 Kč
Sluhové zla - 11%
Držte se! Pax pokračuje netrpělivě očekávaným pátým dílem. Ještě strašidelnějším...
druhý stupeň

Sluhové zla

224 Kč
199 Kč
Stručný přehled české gramatiky (nejen) pro školáky - 11%
V této přehledné příručce najdete prakticky uspořádaný přehled české gramatiky. Obsahuje vše od abecedy, vyjmenovaných slov, informací o dělení hlásek, psaní i/y, velkých písmen i písmene ě, psaní ú/ů a i/í, ale i vše o podstatných jménech.
druhý stupeň

Stručný přehled české gramatiky (nejen) pro školáky

53 Kč
47 Kč
Světoví Češi 2 - 11%
(1x)

I v novodobých dějinách naší země se objevuje celá řada velkých postav, na které můžeme být právem hrdi. Hlavně k nim se také obrací druhý díl oblíbené populárně-naučné publikace pro děti, ale i mnohé dospělé.

druhý stupeň

Světoví Češi 2

269 Kč
239 Kč
The Hobbit Facsimile First Edition - 11%
(6x)
This sumptuous gift set includes a replica of the very rare first edition of The Hobbit, the only edition where one can now read the original version of the story before Tolkien re-edited it to become the one enjoyed by readers since 1951.
druhý stupeň

The Hobbit Facsimile First Edition

719 Kč
639 Kč
Amélie a duchové - 11%
(2x)
Dům na břehu Vltavy už vůbec není zapomenutý a tmavý. Žije v něm Markéta, která sní o tom, že bude zpěvačkou, a Amélie, která by se zpěvačkou také ráda stala, kdyby ovšem nebyla duch. Ale mohou duchové zpívat lidem? Mohou se duchové zamilovat?
druhý stupeň

Amélie a duchové

179 Kč
159 Kč
Dobrodružství v přírodě pro děti - 11%
Samostatně zkoumat přírodu a pozorovat zvířata a rostliny v jejich přirozeném prostředí – to jsou zkušenosti, které jsou pro děti a mládež důležité a představují vítanou protiváhou k životu v dnešním přetechnizovaném světě.
druhý stupeň

Dobrodružství v přírodě pro děti

269 Kč
239 Kč
Leonardo da Vinci - 11%
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
druhý stupeň

Leonardo da Vinci

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 246 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 23 .. 25 > >>