Nejprodávanější tituly - září 2021
humor

Strana štěstí
Opravdu si myslíte, že není čemu se v dnešní politice zasmát? Satirický román Strana štěstí vás přesvědčí o opaku. S laskavým a humorným nadhledem vypráví o nové politické straně, která díky geniálnímu nápadu vyhraje volby a začne vládnout.
humor
Ukázky

Strana štěstí

139 Kč
Co by se stalo, kdyby... - 20%
(2x)
Jak by mohlo České království vypadat a vyvíjet se, kdyby.... Dozvíte se, že Jan Hus byl doživotně internován v klášteře v Baltském moři, Jana Žižku oběsili v Českých Budějovicích, Karla IV. otrávili v severní Itálii, Jaroslav Hašek dostal Nobelovu cenu...
humor
Ukázky

Co by se stalo, kdyby...

149 Kč
119 Kč
Modche a Rézi - 11%
Dnes již klasické dílo české humoristické literatury.
humor

Modche a Rézi

44 Kč
39 Kč
Pan pes ....a my - 11%
(2x)
Kniha pro majitele psů, kteří se v ní najdou.
humor

Pan pes ....a my

107 Kč
95 Kč
Špeky - 6%
(8x)
Humorný román jednoho z autorů slavné sci-fi Červený trpaslík vypráví o tom, jak těžký život mají tlusťoši (a někdy i ti ostatní).
humor

Špeky

203 Kč
191 Kč
Ostroočko - 11%
Vonnegutův nejčernější román pojednává o člověku, který v dětství nešťastnou náhodou zastřelil těhotnou ženu a v pozdějším životě se k této tragické události - a fatálnímu provinění - musel chtě nechtě neustále vracet.
humor

Ostroočko

178 Kč
158 Kč
Další příběhy nečekaných konců - 11%
(1x)
Kniha představuje soubor devíti povídek a volně navazuje na předchozí sbírku Příběhy nečekaných konců. Roald Dahl i tentokrát nabízí ucelený soubor, jehož charakteristickým rysem je mistrně vybudovaná zápletka s překvapivým rozuzlením.
humor

Další příběhy nečekaných konců

134 Kč
119 Kč
Choroblátské kroniky I. - O krysí krizi - 11%
(1x)
Humoristická fantasy. Ve městě Tuposvědi se přemnoží krysy. Městská rada navrhne najmout na vyhubení obtížných hlodavců barbarské žoldnéře. V síti trubadúrů však uvázne i vévoda a přiběh se začíná rozvíjet ve stylu bláznivých grotesek.
humor

Choroblátské kroniky I. - O krysí krizi

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 248 položek
<< < 1 .. 23 24 25