Nejprodávanější Kniha - září 2021
příběhy

Anička ve městě - 11%
Na konci prázdnin se Anička s rodiči přestěhovala, do třetí třídy začne chodit v nové škole. Loni bydlela u babičky v malebné vesničce, a tak je to pro Aničku velká změna. A znovu má obavy – jaká bude třída, najde si kamarádku? Co všechno ji ve městě čeká?
příběhy

Anička ve městě

224 Kč
199 Kč
Kronika města Kocourkova
Občany města Kocourkova, zejména městskou radu v čele se starostou, zná snad každý, jejich vynalézavost a důmysl, které se snoubí se zcela neotřelým pohledem na svět (jsou tací, kteří tomu říkají hloupost, ale to je omyl!
příběhy

Kronika města Kocourkova

269 Kč
Narodil se král
Knížka s odklápěcími obrázky vypráví zábavným způsobem příběh prvních Vánoc. Kromě převyprávění populárního biblického příběhu vtahuje kniha dětské čtenáře také otázkami, které podněcují pozorovací talent, paměť a uvažování o ději. Pro děti od 3 let.
příběhy

Narodil se král

170 Kč
Anička u moře - 11%
Ve třetím dílu Anička odlétá se svými rodiči na krátké prázdniny do Egypta.
příběhy

Anička u moře

224 Kč
199 Kč
Čekání na Vánoce s Luckou, Jendou a Martínkem - 11%
Kniha plná receptů, návodů a hříček na vánoční čas. Ilustrátorka, kterou děti dobře znají z dětských časopisů, vytvořila pro děti a jejich rodiče barevnou, nádherně ilustrovanou knížku, s kterou mohou strávit celé vánoční, ale i předvánoční období.
příběhy

Čekání na Vánoce s Luckou, Jendou a Martínkem

269 Kč
239 Kč
Deníčky jednorožce: Duháček a dračí mládě - 11%
Duháček třpytivý ocásek ještě nikdy neviděl žádného draka.
příběhy

Deníčky jednorožce: Duháček a dračí mládě

206 Kč
183 Kč
Kluk s míčem - 11%
Malířka, ilustrátorka a spisovatelka Daisy Mrázková umí vyprávět obyčejné věci neobyčejně. Ze žlutého gumového míče zn. Trophy, který kluk Pepík dostane od tatínka, udělá Trofinu: parťačku do hry, kamarádku – a jednu z hlavních postav.
příběhy
Ukázky

Kluk s míčem

269 Kč
239 Kč
Lego City - Jedeme! - 11%
Minifigurka neohroženého šampiona LEGO© City zdarma. Tread Octane tě vyzývá k pokoření super zábavných aktivit v této knížce!
příběhy

Lego City - Jedeme!

179 Kč
159 Kč
Medovníček a jeho nemocnice pro zvířátka
Skřítek Medovníček žije s Medulkou a malým Medulínkem spokojeně v chaloupce v lese, stará se o včeličky i ostatní zvířátka, ale jednoho dne se stane něco strašného – Medulínka unesou zlé africké včely.
příběhy

Medovníček a jeho nemocnice pro zvířátka

314 Kč
Pohoršovna - 11%
(2x)
V jedné třídě se sejde bludička Ťápota, sourozenci Vraždožrava a Mstižer Krutohlavovi, Ježibejby, Sudíček, který patří do čeledi Zlých sudiček, a několik hyperaktivních trpaslíků.
příběhy

Pohoršovna

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 93 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>