Nejprodávanější knihy - září 2021
ruční práce, výtvarné techniky

Poetické rostlinné dekorace - 11%
Všech 20 trendových floristických výtvorů, obsažených v této knize, je na hony vzdáleno od tradičních kytic dostupných v běžných květinářstvích.
ruční práce, výtvarné techniky

Poetické rostlinné dekorace

242 Kč
215 Kč
TOPP - Šijeme pro děti - 11%
Každý může šít! Nemusíte k tomu mít téměř žádné zkušenosti - stačí si pozorně přečíst základní postupy a následovat velké množství vyobrazení jednotlivých kroků a brzy bude váš první dětský obleček hotový.
ruční práce, výtvarné techniky

TOPP - Šijeme pro děti

116 Kč
103 Kč
Třpytivé obrázky - 11%
Tito tvorové jsou roztomilost sama! Škoda jen, že jsou černobílí. Barevná fólie ale vše napraví. Nepotřebuješ k tomu ani lepidlo! Stačí jen sloupnout nálepku, přitisknout speciální třpytivou fólii, pořádně přitlačit, a najednou se všude prohánějí barevné zářivé bytosti jako z pohádky!
ruční práce, výtvarné techniky

Třpytivé obrázky

233 Kč
207 Kč
Móda má duši - 11%
(2x)
Móda. Můžete sice říkat, že vás nezajímá, ale ať chcete nebo nechcete, móda vás provází denně 24 hodin. Jste přece oblečení, ne? Pokud se těšíte, že se v knize dozvíte něco o nových trendech a o tom, jak vypadat super cool a in, kupte si raději časopis. V této knize se sice dozvíte, co máte nosit, ale trendy určitě nebudou to, podle čeho se budete orientovat. Autorka, nekonvenční módní návrhářka a designérka, objevila průlomovou metodu osmi stylových typů OCTO CODES, která pomáhá ženám objevit jejich pravé já a pochopit vlastní styl. Po přečtení si budete kupovat už jen to, co vám sluší a v čem se cítíte opravdu skvěle. Neposlouchejte trendy – poslouchejte svou duši, své vnitřní já. Přes objevení svého stylu pak pochopíte i své blízké, zharmonizujete své vztahy a díky vědomému oblékání se vám otevře hlubší smysl vašeho života.
ruční práce, výtvarné techniky

Móda má duši

296 Kč
263 Kč
Pletení stylových košů
Naučte se vyrábět různé košíkářské doplňky do domácnosti.
ruční práce, výtvarné techniky

Pletení stylových košů

179 Kč
Velký vyškrabávací adventní kalendář - 11%
Ve velkém vyškrabávacím adventním kalendáři na vás čeká 24 kouzelných stran pro adventní čas.
ruční práce, výtvarné techniky

Velký vyškrabávací adventní kalendář

251 Kč
223 Kč
Tradinář - 11%
(1x)
Kniha obsahuje dvanáct kapitol podle měsíců v roce. Každý měsíc má svou poetiku, své svátky a rituály, ale i praktický dopad - jak vše dětem vysvětlit, včas si připravit, na nic nezapomenout?
ruční práce, výtvarné techniky
Ukázky

Tradinář

539 Kč
479 Kč
Komiksový náčrtník - 11%
Staňte se úspěšnými tvůrci komiksu pod vedením zkušeného komiksového výtvarníka Petra Kopla. Odhalí vám všechna tajemství tohoto specifického výtvarného odvětví.
ruční práce, výtvarné techniky

Komiksový náčrtník

314 Kč
279 Kč
Osadní toulky III. - 11%

Třetí díl populární řady Osadní toulky čtenáře zavede na další místa zrodu dvou českých fenoménů 20. století – trampingu a nohejbalu, které zásadním způsobem ovlivnily životní osudy několika generací, trávících volný čas na trampských osadách.

ruční práce, výtvarné techniky

Osadní toulky III.

242 Kč
215 Kč
Báječný svět hub - 11%
Kniha Báječný svět hub Jiřího Kamena není žádným atlasem hub, těch jsou desítky. Kamenova kniha je jedinečný hold českým houbařům a jejich vášni a patří do společnosti knih Petera Wohllebena Tajemný svět stromů a Citový život zvířat.
ruční práce, výtvarné techniky

Báječný svět hub

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 126 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>