Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2021
ženy

Lhala jsem
"Když všechny masky spadnou. Upřímná zpověď o hledání vnitřní pravdy."
ženy

Lhala jsem

332 Kč
Letenka do neznáma
(3x)
Fascinující příběh Elišky Krausové-Chaves, sestry spisovatele Ivana Krause, politologa Michaela Krause a moderátora Jana Krause, která na jaře roku 1968 vyrazila do Kolumbie zdokonalit svoji španělštinu, jako by jela na Slapy!
ženy
Ukázky

Letenka do neznáma

330 Kč
Kábulská škola krásy
(1x)
Autorka založila v Kábulu otevřela kadeřnickou školu. Ve své knize nabízí nevšední vyprávění, v němž s vřelostí a humorem líčí životní příběhy žen, jež se sešly proto, aby si společně osvojily umění trvalé ondulace, přátelství a svobody.
ženy
Ukázky

Kábulská škola krásy

268 Kč
Paní Curieová
(5x)
Životopis, jehož autorkou je dcera Skłodowské Eve, není jen popisem její vědecké dráhy, ale také pohledem zevnitř, plastickým vylíčením celé osobnosti této výjimečné ženy, jejích nadějí i zklamání, radostí i bolesti.
ženy

Paní Curieová

358 Kč
Svobodná v Evropě
Vzpomínky přední české novinářky Lídy Rakušanové představují otevřenou a nic nepředstírající výpověď o osobním i pracovním životě člověka, v jehož osudu se podobně jako u celé generace vrstevníků odrážely a tak či onak jej formovaly dramatické ...
ženy

Svobodná v Evropě

311 Kč
Hana Hegerová - Královna šansonu
(1x)
Druhé, rozšířené vydání knihy Miroslava Graclíka se snaží představit život a kariéru této významné zpěvačky a osobnosti československé kultury v biografii, která je prokládána množstvím fotografií, citátů a rozhovorů.
ženy

Hana Hegerová - Královna šansonu

449 Kč
Sen o štěstí
Peggy Guggenheimová se pohybuje uprostřed pařížské bohémy a snaží se uskutečnit dávný sen – otevřít si vlastní galerii.
ženy

Sen o štěstí

179 Kč
Čáslavská
(1x)
První komiksové zpracování příběhu výjimečné ženy Věry Čáslavské zavede čtenáře do hlavního města Mexika i do léčebny v Bohnicích, na mistrovství světa i do vyšetřoven Státní bezpečnosti.
ženy
Ukázky

Čáslavská

403 Kč
Mezi světy
(1x)
Pravidelně ji slýcháte z rozhlasu, její hlas je s vámi už desítky let, v autě na cestách, v kanceláři nebo třeba i ráno v koupelně. Do toho si občas odskočí na moderování v televizi nebo natáčí svá extrémní interview.
ženy

Mezi světy

476 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 60 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>