Nejprodávanější e-knihy - září 2021
partnerství

Zranitelnost a intimita - 20%
V této knize nabízejí autoři způsob, jak spojit dohromady sexualitu a zranění, aby se rozvinula možnost prožívat hlubší a bohatší intimitu.
partnerství
Ukázky

Zranitelnost a intimita

155 Kč
124 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
partnerství
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství - 20%
(1x)
Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik...
partnerství
Ukázky

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství

230 Kč
184 Kč
Klíč ke vztahu - 20%
Kniha o vztazích i pro muže!
Kniha jde na vztahy úplně jinak, než jakákoliv předchozí. Je totiž psaná dvojjazyčně: nalevo pro ženy (barvitě a s ohledem na emoce); napravo pro muže (stručně, jasně, s velkým množstvím vtipů o vztazích).
partnerství
Ukázky

Klíč ke vztahu

113 Kč
90 Kč
Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku - 20%
(1x)
Allan a Barbara Peasovi, autoři světově proslulého bestselleru Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách, ve své nové vtipné příručce převádějí řeč vědy a špičkového výzkumu do zábavného čtení a přinášejí odpovědi na otázky, jak najít skvělého partnera...
partnerství
Ukázky

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku

209 Kč
167 Kč
Od iluzí k lásce - 20%
(1x)
Krishnananda Thomas Trobe a jeho žena Amana Trobe i v této knize otevřeně předkládají cestu, která je vyvedla ze zajetí strachu a samoty, a dělí se o své niterné prožívání partnerského vztahu.
partnerství
Ukázky

Od iluzí k lásce

175 Kč
140 Kč
Sex jako cesta k Bohu - 20%
(2x)
Oblíbený a provokativní autor David Deida ukazuje v knize „Sex jako cesta k Bohu“ posvátný rozměr milování. Naučíte se vědomě pěstovat schopnost otevřenosti a jednoty a sex prožívat tak, aby byl vyjádřením vašeho skutečného já.
partnerství
Ukázky

Sex jako cesta k Bohu

214 Kč
171 Kč
Dotýkání dovoleno! - 20%
Tato kniha byla napsána proto, aby vrátila doteky do našich životů a abychom si uvědomili, proč často hladíme plyšáka, ale ne sebe navzájem. Zaměřuje se na nedomazlenost ve vztazích a v komunikaci a nedomazlenost jako vyjádření vztahu k sobě.
partnerství
Ukázky

Dotýkání dovoleno!

144 Kč
115 Kč
Vědomá prostitutka - 20%
(3x)
Veronica Monet se s vámi v této knize podělí o dovednosti a znalosti, které jí umožnily účtovat si za svůj čas ty nejvyšší honoráře. Naučíte se sexuální techniky, které tvoří jádro placených sexuálních služeb.
partnerství
Ukázky

Vědomá prostitutka

214 Kč
171 Kč
Budoárová bible - 20%
(2x)
Kniha Budoárová bible nabízí bez jakýchkoli předsudků aktualizovaný pohled na lidskou sexualitu – již neexistují žádná zbytečná tabu, o všem je možno mluvit otevřeně, pozitivně a bez zábran.
partnerství
Ukázky

Budoárová bible

221 Kč
177 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 24 položek
<< < 1 2 3 > >>