Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2021
politologie a politika

Co je to národ? - 11%
(1x)
Renomovaná německá myslitelka a politoložka hledá odpovědi a snaží se pojmy národ a Evropa zasadit do společného kontextu.
politologie a politika

Co je to národ?

267 Kč
238 Kč
Dvakrát sláva anarchismu - 11%
Kniha Dvakrát sláva anarchismu, inspirována základním anarchistickým přesvědčením v možnosti dobrovolné spolupráce bez hierarchie, je poutavou, odvážnou a často velmi zábavnou obranou anarchistického nahlížení na svět.
politologie a politika

Dvakrát sláva anarchismu

248 Kč
220 Kč
Můj stát, moje firma aneb Z Babiše Burešem - 11%
Oblíbené motto „řídit stát jako firmu“, které do české politiky přinesl fenomén Andreje Babiše, definuje změny, jimiž česká společnost prošla mezi lety 2013–2021.
politologie a politika

Můj stát, moje firma aneb Z Babiše Burešem

233 Kč
207 Kč
Od Gatese k Babišovi - 11%
Kniha vyjadřuje autorovo motto: „Alespoň jsem to zkusil“. Ivan Pilný, první generální ředitel české a slovenské pobočky Microsoftu, spolupracovník Bila Gatese či ministr financí, v knize čtivou formou odkrývá zákulisí procesů doprovázející ...
politologie a politika

Od Gatese k Babišovi

225 Kč
200 Kč
Pražské jaro 1968 - 11%
(1x)
Pražské jaro poznamenalo nejen dějiny slovenského a českého národa, komunistických zemí a světového komunistického hnutí, ale vůbec konflikt mezi Východem a Západem, který určoval krátké dějiny 20. století.
politologie a politika
Ukázky

Pražské jaro 1968

315 Kč
280 Kč
Přežít autokracii
(1x)
Stát nás ochrání. Dokud nás nezačne ohrožovat.
politologie a politika

Přežít autokracii

296 Kč
Vlajka - 11%
Po dvaceti letech od prvního vydání přináší nakladatelství Sol Noctis titul Vlajka: K historii a ideologii českého nacionalismu v doplněné a podstatně rozšířené podobě.
politologie a politika

Vlajka

593 Kč
527 Kč
Od Principa k Trumpovi - 11%
(1x)
Autor se s využitím nejnovějších poznatků českých i světových historiků snaží v krátkých článcích čtenářům srozumitelnou formou zpřístupnit klíčové okamžiky 20. století, pozadí politických a diplomatických rozhodnutí.
politologie a politika

Od Principa k Trumpovi

360 Kč
320 Kč
Paradoxy demokracie
(1x)
Autor se zabývá vztahem demokracie a republikánství a vztahem demokracie a liberalismu, srovnáním demokracie antické (řecké) a novodobé, vztahem svobody a práva, svobodou a rovností, společensko-smluvními teoriemi a řadou dalších aspektů.
politologie a politika

Paradoxy demokracie

53 Kč
Nejčistší rasa - 11%
(1x)
Brilantně napsaný text přináší nový pohled na režim v Severní Koreji a odhaluje skutečné příčiny, proč Severokorejci jednají tak, jak jednají.Fundovaná publikace o Severní Koreji od známého amerického autora a odborníka na tuto oblast B.R. Myerse.
politologie a politika

Nejčistší rasa

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 100 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>