Nejprodávanější tituly - září 2021
pop

Future Nostalgia (The Moonlight Edition)
Jedna z nejvýraznějších nových tváří na britské popové scéně. Narodila se v Londýně, ale pochází z rodiny etnických Albánců, kteří v devadesátých letech utekli před válkou z domovského Kosova.
pop

Future Nostalgia (The Moonlight Edition)

413 Kč
Michalbum
Michal Horák a jeho Michalbum zaručeně rozesměje a pobaví!

Zpěvák, skladatel a multiinstrumentalista, který kromě muziky stíhá také studium Pedagogické fakulty UK, platí za jednoho z nejvýraznějších představitelů písničkářské generace.
pop

Michalbum

374 Kč
Revelación
Selena Gomez a její píseň Baila Conmigo z očekávaného EP. Baila Conmigo je druhý španělský singl, který vydala Selena Gomez v rámci svého vyšlého EP „Revelación”, které je celé ve španělštině.
pop

Revelación

800 Kč
TOP20.CZ 2021/1
Oblíbená řada hitových kompilací má další pokračování - tentokrát obsahuje největší hity z českých a slovenských rádií první poloviny roku 2021.
pop

TOP20.CZ 2021/1

287 Kč
Wonder - Limited Zine Version
Multiplatinový, Grammy nominovaný zpěvák a songwriter Shawn Mendes a jeho čtvrté studiové album.
pop

Wonder - Limited Zine Version

1 592 Kč
Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák
Speciální předvánoční šňůry vystoupení Lucie Bílé patří už desítku let k vyvrcholením celého roku. Zpěvačka s kapelou Petra Maláska rozdává písničkovou radost s nádechem adventního zastavení, štědrovečerní velebnosti i rozjařenosti koled.
pop

Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák

527 Kč
Dasha Symphony
Nahrávka alba Dasha Symphony vychází ideově z již existujícího koncertního programu a původně se mělo jednat o živý záznam koncertu Dashy s Filharmonií Hradec Králové.
pop

Dasha Symphony

354 Kč
Hity a rarity
Nový výběr hitů populární pánské taneční, pěvecké a striptérské skupiny z Prahy 5 - Smíchova, formace Mig 21 vedené Jiřím Macháčkem obsahuje i řadu rarit a zcela novou píseň Hej kámo. Příslovečný humor, nadsázka a ztráta soudnosti je devizou alba.
pop

Hity a rarity

350 Kč
Skety Live
A cappella seskupení Skety patří kabsolutní špičce ve svém oboru.
pop

Skety Live

332 Kč
Weird & Wonderful
Album Weird & Wonderful anglicky zpívající české zpěvačky Lenny na vinulu! Obsahuje hity Lovers Do, Home, Figure It Out a další..
pop

Weird & Wonderful

476 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>