Nejprodávanější e-knihy - září 2021
křesťanství

Křesťanská meditace - 20%
Benediktin Laurence Freeman je známým autorem řady knih o křesťanské meditaci, s níž má bohaté zkušenosti. Spolupodílel se na organizování křesťanského meditačního společenství v Montrealu, roku 1991 založil v Anglii Mezinárodní centrum světového společenství pro křesťanskou meditaci.
křesťanství
Ukázky

Křesťanská meditace

119 Kč
95 Kč
Matka Boží - 20%
Podnětný text kardinála Tomáše Špidlíka o třech mariánských modlitbách, Zdrávas Maria (Ave Maria), Velebí má duše (Magnificat) a Zdrávas Královno (Salve Regina), sleduje trojí...
křesťanství
Ukázky

Matka Boží

70 Kč
56 Kč
Naděje v dějinách - 20%
(3x)
Kniha rozhovorů se známým historikem, teologem a katolickým knězem Tomášem Petráčkem propojuje řadu světů. Petráčkovy úvahy o dějinách a dějinnosti se proplétají s jeho reflexí současného křesťanství a katolické církve, stejně jako celé společnosti.
křesťanství
Ukázky

Naděje v dějinách

199 Kč
159 Kč
Síla manželčiny modlitby - 20%
Kniha se umístila mezi nejčtenějšími knihami v anketě čtenářů Katolického týdeníku.
křesťanství
Ukázky

Síla manželčiny modlitby

155 Kč
124 Kč
Bázeň a chvění - 20%
Rozmlouvat o víře, aniž bychom se kdy dotkli sebereflexe, pochybností a bytostné úzkosti, aniž bychom se co jen přiblížili pochopení paradoxu života a stali se Jedinci, je jako rozmlouvat o kružnici bez znalosti jejího středu.
křesťanství
Ukázky

Bázeň a chvění

255 Kč
204 Kč
Krypta - 20%

Opomíjená tradice jako inspirace pro současnou církev Tradice církevního života se v jednotlivých zemích a později i světadílech utvářely už od doby apoštolské. Některé přetrvaly staletí, jiné zanikly, přestože mnohdy uchovávaly vzácné hodnoty.

křesťanství
Ukázky

Krypta

209 Kč
167 Kč
Nad evangeliem podle Matouše - 20%
Knihy italského jezuity Silvana Faustiho o jednotlivých evangeliích jsou plodem dvacetileté zkušenosti s hlásáním Božího slova. Jejich záměrem je pomoci čtenáři hlouběji proniknout do tajemství Slova, a tak se setkat se živým Kristem.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Matouše

395 Kč
316 Kč
Pozvání k lásce - 20%
(1x)
„Pravidelná kontemplativní modlitba spouští ozdravný proces, který můžeme nazvat „boží terapií“. Hluboké spočinutí, jehož dosahujeme při modlitbě, rozrušuje udusanou půdu kolem emočního plevele v našem nevědomí; naše tělo je jím doslova promořeno.
křesťanství
Ukázky

Pozvání k lásce

198 Kč
158 Kč
Rozbít led - 20%
Tento výbor z díla představuje jednoho z nejvýznamnějších představitelů ruského pravoslaví dvacátého století Alexandra Meně (22.1.1935-9.9.1990), který po celý život působil jako kněz v různých farnostech Moskevské oblasti.
křesťanství
Ukázky

Rozbít led

135 Kč
108 Kč
Brány pekelné ji nepřemohou - 20%
Publikace obsahuje příspěvky z vědeckého kolokvia Pronásledování římskokatolické církve v Československu v letech 1948-1960, které pořádala Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy ve spolupráci s pražským arcibiskupstvím 6. listopadu 2009.
křesťanství
Ukázky

Brány pekelné ji nepřemohou

Petr Kubín (ed.)
100 Kč
80 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>