Nejprodávanější tituly - září 2021
světová

Winterbergova poslední cesta - 6%
(10x)
Takhle o dějinách střední Evropy ještě nikdo nevyprávěl. Cesta vlakem zmizelou zemí po stopách osudové lásky.
světová
Ukázky

Winterbergova poslední cesta

396 Kč
371 Kč
Země nomádů - 11%
(1x)
Tvrdé probuzení z amerického snu. Novodobí kočovníci bydlí ve svých karavanech a šancí na přežití je život na cestě od jedné sezónní práce k druhé. Knižní předloha stejnojmenného filmu režisérky Chloe Zhao ověnčená Oscary.
světová

Země nomádů

377 Kč
335 Kč
Důvody pro manželství - 11%
(1x)
Stydlivá slečna Lenore vede poklidný život na venkově, svědomitě se stará o otce, organizuje večírky svých bratrů a nic jí ke štěstí neschází. Rozhodně netouží po manželství.
světová

Důvody pro manželství

287 Kč
255 Kč
Ne tak ošklivý... - 20%
Ještě těžší rány než drápy a zuby šelmy, která ho málem připravila o život, zasadili Javierovi jeho nejbližší. Otec, matka, bratr… a Scarlett. Scarlett, pro niž zahořel a vzplanul, Scarlett, o které neměl ani tušení, že pod srdcem nosí jeho syna.
světová
Ukázky

Ne tak ošklivý...

69 Kč
55 Kč
Aférka s pianistkou - 20%
(1x)
Až když mu Violet řekla, že odchází, pochopil Matt, oč přichází. A že mu nebude chybět jenom nejlepší sekretářka, jakou kdy měl, ale i její úsměv, její smysl pro humor, to, jak ho dokáže usadit...
světová
Ukázky

Aférka s pianistkou

69 Kč
55 Kč
Zrozená z plamenů - 20%
Oba prošli plameny a oba z nich vyšli jiní… Když se v benátském paláci objevila ta drobná dívka čekající dítě s tvrzením, že se stane otcem, Alex nevěděl, co si myslet. Nejenom, že Rosalii, jak se ona neznámá Američanka jmenovala, nikdy neviděl.
světová
Ukázky

Zrozená z plamenů

69 Kč
55 Kč
Knihkupectví u jezera - 11%
(3x)

Uprostřed skotské Vysočiny, na farmě u vesničky Kirrinfi ef, žije Nina. Vlastní pojízdné knihkupectví, ale teď nutně potřebuje někoho, kdo by za ni práci na čas převzal...

světová

Knihkupectví u jezera

403 Kč
358 Kč
Kouřová clona - 11%
(1x)
Pokračování atmosférické, návykové a oceňované krimi série s komisařem Alexandrem Blixem a novinářkou Emmou Rammovou. Během silvestrovských oslav dojde v Oslu k nečekanému výbuchu.
světová

Kouřová clona

359 Kč
319 Kč
Milovaný soused - 20%
(2x)
Když jsem dostala kopačky, poslední věc, po které bych toužila, bylo nastěhovat se vedle někoho, kdo by mi připomínal mého bývalého přítele Eleca. Damien byl žhavější verzí mého ex.
světová
Ukázky

Milovaný soused

259 Kč
207 Kč
Popelka a vévoda - 20%
(1x)
Že by se zamilovala do vévody, Rosalind nenapadlo ani ve snu! V životě to neměla lehké, a teď – po smrti nevlastního otce – se musí postarat nejen o postiženého bratra, ale i o dva nevlastní sourozence.
světová
Ukázky

Popelka a vévoda

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>