Nejprodávanější Kniha - září 2021
pro nejmenší

Zvířat plná kniha - 11%
Výpravná publikace pro malé milovníky zvířat s ilustracemi Petra Horáčka. Lední medvědi dovádějící na kře, tygři lovící v džungli, slavíci prozpěvující si v lese… Všude kolem nás žijí nádherná zvířata.
pro nejmenší

Zvířat plná kniha

359 Kč
319 Kč
Barevná příšerka - 11%
Barevná příšerka se právě probudila. Emoce nejsou černé, nebo bílé. Jsou pestrobarevné!
pro nejmenší

Barevná příšerka

242 Kč
215 Kč
Mé první omalovánky - Zvířata / Mojej prvé maľovanky - Zvieratá - 11%
Jednoduché omalovánky pro malé děti jsou uzpůsobené jejich věku a mohou sloužit jako první seznámení s vybarvováním. Nalepování samolepek a barvení detailů napomáhá rozvíjet jemnou motoriku a základní koordinaci rukou a očí.
pro nejmenší

Mé první omalovánky - Zvířata / Mojej prvé maľovanky - Zvieratá

62 Kč
55 Kč
Mé první protiklady - Chytré dítě - 11%
Tato knížka se samolepkami a jednoduchými aktivitami vytvořenými úměrně k věku dítěte naučí vaše ratolesti rozpoznávat protiklady.
pro nejmenší

Mé první protiklady - Chytré dítě

62 Kč
55 Kč
Narodil se král - 11%
Knížka s odklápěcími obrázky vypráví zábavným způsobem příběh prvních Vánoc. Kromě převyprávění populárního biblického příběhu vtahuje kniha dětské čtenáře také otázkami, které podněcují pozorovací talent, paměť a uvažování o ději. Pro děti od 3 let.
pro nejmenší

Narodil se král

170 Kč
151 Kč
Hlava v hlavě - 11%
(1x)
Hlava v hlavě získala Magnesii Literu v kategorii kniha pro děti, ocenění Zlatá stuha České sekce IBBY 2014 a byla vyhlášena také za nejkrásnější dětskou knihu roku.
pro nejmenší
Ukázky

Hlava v hlavě

446 Kč
396 Kč
Kde si Píťa zchladí tlapky?
Objevujte přírodu s hajným Petrem a veverčákem Píťou! Veverčákovi Píťovi i hajnému Petrovi je strašlivé horko. Píťa proto vyrazí do lesa vypátrat, jak se osvěžit. Po cestě potká několik zvířátek a ta mu prozradí, kam se chodívají zchladit.
pro nejmenší

Kde si Píťa zchladí tlapky?

188 Kč
Malý zajíček - Můj den - 11%
(1x)
Prožij celý den s malým zajíčkem! Co se děje ráno po probuzení? Kdy je čas se učit a čas si hrát? Podívej, jak to malý zajíček všechno umí. Zvládneš to taky? A co večer? Poslechneš si pohádku od maminky?
pro nejmenší

Malý zajíček - Můj den

62 Kč
55 Kč
Minipohádky - Perníková chaloupka - 11%
(1x)
Tato veršovaná minipohádka je určena dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s pohyblivými prvky, takže si děti mohou příběh oživit a procvičit si prsty.
pro nejmenší
Ukázky

Minipohádky - Perníková chaloupka

224 Kč
199 Kč
Můj první pracovní sešit - Spojování - 11%
Zábavný úvod do používání tužky, velký a praktický průvodce a základ pro budoucí psaní číslic a písmen – to je sešit Spojování, základní kámen metody Kumon.
pro nejmenší

Můj první pracovní sešit - Spojování

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 79 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>