Nejprodávanější e-knihy - září 2021
příběhy ze života

Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
příběhy ze života
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Já, štěně - 20%

Příběh pro začínající čtenáře o jednom neobyčejném štěněti! Co všechno se musí malé štěně naučit, než si pro něj může přijít nový páníček? Než se ze štěněte stane pes, musí zvládnout spoustu věcí…

příběhy ze života
Ukázky

Já, štěně

179 Kč
143 Kč
Jak se chtěl stát obr trpaslíkem - 20%

Netradiční pohádkový příběh s laskavými ilustracemi oblíbené české výtvarnice Obr Buclík není jen tak obyčejný obr. Příliš nevyrostl, a možná i proto se rozhodl opustit ostatní obry a vydat se za dobrodružstvím.

příběhy ze života
Ukázky

Jak se chtěl stát obr trpaslíkem

199 Kč
159 Kč
Kouzelná třída v zoo - 20%
Vítejte již v pátém příběhu úspěšné série!
příběhy ze života
Ukázky

Kouzelná třída v zoo

186 Kč
149 Kč
Rychlý jako vítr: Návrat - 20%
Majka je štěstím bez sebe, že může jet na prázdniny se svou nejlepší kamarádkou Fanny na venkov k babičce a trávit léto se svým milovaným koněm Severákem.
příběhy ze života
Ukázky

Rychlý jako vítr: Návrat

189 Kč
151 Kč
Vilma běží o život - 20%
(2x)
Malá Vilma se během běžeckých závodů v Africe ztratí uprostřed neprostupné džungle. Dostane se až do vesnice, kde ji domorodci přijmou za svou. Vilma poznává jejich způsob života, tolik odlišný od toho, co zná, a najde si i nové kamarády. Život v džungli ji fascinuje, zároveň ale touží vrátit se domů. Opustit deštný prales navíc možná budou muset i její noví přátelé, vesnici totiž hrozí, že bude srovnána se zemí. Ale Vilma je odhodlaná nenechat to jen tak!
příběhy ze života
Ukázky

Vilma běží o život

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3