Nejprodávanější Kniha - září 2021
světová

Hovory s Rogerem Scrutonem - 11%
Kniha rozhovorů se Sirem Rogerem Scrutonem, které s ním vedl spisovatel Mark Dooley, přináší podrobný a intimní příběh jeho osobního i profesního života a představuje tohoto skvělého člověka v novém světle.
světová

Hovory s Rogerem Scrutonem

356 Kč
316 Kč
Howlův putující zámek - 11%
(2x)
První kniha z trilogie populární britské dětské autorky Diany Wynne Jonesové, která se stala předlohou pro celosvětově úspěšný animovaný film, u nás uvedený jako Zámek v oblacích (režie Hayao Miyazaki), je příběhem o lidské svobodě a o lásce.
světová

Howlův putující zámek

269 Kč
239 Kč
Alma. Vítr se zvedá - 11%
(1x)
V ukrytém údolí Isája, kde žije jen jediná rodina, se znenadání objeví bílý kůň. Malý Lan se nechá odnést na jeho hřbetě — a třináctiletá Alma se vzápětí vydá po bratrových stopách. Svět tam venku je ale úplně jiný než ten, v němž dosud byli doma.
světová
Ukázky

Alma. Vítr se zvedá

324 Kč
288 Kč
0 Tu, svazek první - 11%
(25x)

Historický životopis pojednávající o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby....

světová
Ukázky

0 Tu, svazek první

403 Kč
358 Kč
S večerem přichází tíseň - 11%
(5x)

Nekompromisní prozaický debut mladé básnířky Marieke Lucas Rijneveld se hned po vydání stal v Nizozemsku literární senzací a dlouho se držel v čele bestsellerových žebříčků.

světová
Ukázky

S večerem přichází tíseň

313 Kč
278 Kč
Dům u jezera - 11%
Dvacet let po své první návštěvě domu u jezera Groß Glienicke se Harding vrací a zjišťuje, že dům, který byl významně spjat s jeho rodinou, čeká demolice. Příběh pěti rodin a celého století německé historie.
světová

Dům u jezera

162 Kč
144 Kč
Polovina tebe - 11%
(1x)
Vignesova děvčata si budou jako dvojčata vždycky podobná jako vejce vejci. Avšak potom co vyrostou v malé černošské komunitě a v šestnácti letech se rozhodnou pro útěk, se liší nejen jejich všední životy, ale i všechno ostatní.
světová

Polovina tebe

341 Kč
303 Kč
Tenkrát v Hollywoodu - 11%
(1x)
Tenkrát v Hollywoodu je očekávaná románová prvotina Quentina Tarantina, alchymisty, jenž dokázal proměnit filmový brak ve zlato. Proslulý americký režisér v ní vychází ze stejnojmenného oscarového filmu a s ohromujícím elánem rozvíjí jeho témata.
světová
Ukázky

Tenkrát v Hollywoodu

357 Kč
318 Kč
Texty I - 11%
První díl textů francouzského básníka, dramatika, teoretika a herce, jehož dílo vyrostlo z meziválečné avantgardy a mělo silný vliv na moderní myšlení o divadle i na pochopení autenticity v literární tvorbě.
světová

Texty I

267 Kč
238 Kč
Cizinec - 11%
(1x)
Cizinec je román se znamením absurdnosti a lhostejnosti, ovšem natolik naléhavý, že ho nedokážeme číst s lhostejným srdcem. Je to román, ke kterému se určitě vrátíme. Možná nám pomůže, abychom víc porozuměli životu, světu, sobě…
světová

Cizinec

259 Kč
230 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>