Nejprodávanější tituly - září 2021
společenské vědy

Interkulturní komunikace - 20%
Prudký celosvětový rozvoj civilizace přináší spoustu nových jevů, které se intenzivně prosazují v praxi, ale až následně se dostávají do zájmového pole vědy. Jedním z těchto nových fenoménů je interkulturní komunikace.
společenské vědy
Ukázky

Interkulturní komunikace

271 Kč
217 Kč
Kapitoly metodologie sociálních výzkumů - 20%
Zajímáte se o otázky přípravy, realizace a vyhodnocování sociálních výzkumů? PhDr. Jiří Reichel, Ph.D., vás seznámí se specifiky sociálních výzkumů a s rozdíly mezi výzkumem kvalitativním a kvantitativním.
společenské vědy
Ukázky

Kapitoly metodologie sociálních výzkumů

271 Kč
217 Kč
Lovci smrti
Autor knihy JIŘÍ KOMOROUS, dlouholetý šéf Národní protidrogové centrály služby kriminální policie a vyšetřování ČR, čtivou formou přibližuje nelehké počátky jejího vzniku a budování, ale také nás seznamuje s řadou akcí, zaměřených na potírání drog v ČR.
společenské vědy

Lovci smrti

39 Kč
McMafie - 6%
Britský novinář a historik provádí ve své knize čtenáře světem organizovaného zločinu v éře globalizace. Na řadě příkladů dokládá, jak organizovaný zločin pronikl v podobě stínové ekonomiky do každodenního života lidí na celém světě.
společenské vědy

McMafie

424 Kč
399 Kč
Hledání ztraceného smyslu revoluce - 6%
Kniha nabízí zcela nový pohled jak na dynamický vztah marxismu a mocenské politiky, tak na celkový politický a intelektuální vývoj ve středoevropských komunistických diktaturách po Stalinově smrti.
společenské vědy

Hledání ztraceného smyslu revoluce

338 Kč
318 Kč
Mythologica IV - Nahý člověk - 6%
(1x)
Závěrečný, nejobsažnější díl tetralogie rozebírá indiánské mýty (tentokrát převážně severoamerické) metodou strukturální analýzy jako tři předchozí díly.
společenské vědy

Mythologica IV - Nahý člověk

338 Kč
318 Kč
Mýtus a geografie - 11%
Sborník Mýtus a geografie shrnuje jedenáct studií předních českých badatelů, jež spojuje otázka po způsobu, jakým člověk vnímá svět v tom nejširším smyslu slova.
společenské vědy

Mýtus a geografie

359 Kč
319 Kč
Poradenství pro pozůstalé - 20%
Co říci někomu, kdo právě ztratil milovaného člověka? Jak poradit matce, které zemřelo dítě? Co radit lidem, kteří při tragickém neštěstí přišli o někoho ze svých blízkých? Fráze plné planých útěch mohou spíš uškodit, než pomoci. Jak ale opravdu pomoci?
společenské vědy
Ukázky

Poradenství pro pozůstalé

186 Kč
149 Kč
Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním - 20%
Kniha je určena odborníkům pracujícím v pomáhajících profesích a veřejnosti se zájmem o problematiku duševně nemocných. Úvod vymezuje základní pojmy a možnosti výskytu duševních onemocnění.
společenské vědy
Ukázky

Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním

229 Kč
183 Kč
Sociologické problémy sportu - 20%
Práce ilustruje aktuální problémy prudce se rozvíjející oblasti sociologického zájmu, kterou nesporně fenomén sportu je. Rozvádí palčivé problémy vztahu sportu a společnosti.
společenské vědy
Ukázky

Sociologické problémy sportu

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 481 - 490 z 518 položek
<< < 1 .. 47 48 49 50 51 52 > >>