Nejprodávanější e-knihy - září 2021
erotika

69 - 20%
(1x)
Lechtivá knížka od Sexy Luccy. Obsahuje 69 erotických povídek, v nichž se zhmotní vaše tajné sny a sexuální fantazie, o nichž jste se báli komukoliv přiznat.
erotika
Ukázky

69

99 Kč
79 Kč
Hra - 20%
Erotický román plný nezřízeného sexu a zároveň i napětí.
erotika
Ukázky

Hra

99 Kč
79 Kč
Jedna noc 1: Zaslíbená - 20%
(1x)
Další román Jodi Ellen MalpasovéLivy ještě nikdy nezažila takovou vášeň jako teď. Dokonale krásný a záhadný Miller Hart ji uchvátil od prvního setkání, od prvního okamžiku, kdy ho uviděla. Fascinuje ji, a ona fascinuje jeho.
erotika
Ukázky

Jedna noc 1: Zaslíbená

199 Kč
159 Kč
Osudná touha
Sex s šéfem je něco nepředstavitelného – s tímto postojem se Claire Morganová dostala do jedné z nejznámějších reklamních agentur. Ale když stanula svému šéfovi tváří v tvář a uviděla v jeho očích chtíč, došlo jí, že své předsevzetí asi nedodrží.
erotika
Ukázky

Osudná touha

49 Kč
swingeři.cz a také gangbang, bukkake a jiné adrenalinové činnosti - 20%
Nesmělé začátky již máme za sebou… a co bylo dál? Trojka, sendvič, gangbang a další chuťovky určené pouze pro fajnšmekry, o nichž se dočtete v dalším díle Swingerů.cz.
erotika
Ukázky

swingeři.cz a také gangbang, bukkake a jiné adrenalinové činnosti

195 Kč
156 Kč
Kárová dáma - 20%
Čtení, u kterého se budete červenat! Miluje rychlá kola, má rada tequilu a nedokáže se zamilovat. Žije svojí prací, relaxuje při běhu či příležitostném sexu.
erotika
Ukázky

Kárová dáma

212 Kč
170 Kč
Sexie - deníček nymfomanky - 20%
Nezpochybnitelný šarm, nekonečná krása a neodmítnutelná touha a svádění k hříchu – to je divoká Paříž i její divoká obyvatelka Sexie. Užívá si všeho, co se jí nabízí, a nabírá si plnými doušky. Své lechtivé zážitky pak stejně vášnivě, jako je prožívá, i popisuje…
erotika
Ukázky

Sexie - deníček nymfomanky

119 Kč
95 Kč
swingeři.cz - 20%
Už jste zažili vzrušující plánování, složité domlouvání a někdy i příjemné zakončení swingers párty? Pak se při čtení této knihy, psané s autorce vlastním humorným nadhledem, zaručeně pobavíte.
erotika
Ukázky

swingeři.cz

195 Kč
156 Kč
swingeři.cz - tak si to dočteme - 20%
Chcete si dočíst „swingery.cz“? Příběhy, které z nich byly pro svou pikantnost vyřazeny? Příběhy plné odvážných myšlenek a (ne)smělých činů? Tak si to tedy dočteme… ale pozor, nejde o lásku, nejde o romantiku, jde pouze o sex.
erotika
Ukázky

swingeři.cz - tak si to dočteme

148 Kč
118 Kč
Třicátá Marinina láska - 20%
(2x)
Tento román vyvolal v Rusku velké kontroverze a autor byl po vydání obžalován z pornografie. Jde o gradiózní perzifláž - parodii na socialistický realismus budovatelských románů, ale stejně tak jej můžeme vnímat jako existenciální román.
erotika
Ukázky

Třicátá Marinina láska

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>