Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - září 2021
partnerství

Jaké je to být zamilovaný?
Láska – pojem, který u dětí vyvolává celou řadu otázek. Dětem, ale i jejich bezradným rodičům dává tato knížka odpovědi velmi přístupnou a odlehčenou formou.
partnerství

Jaké je to být zamilovaný?

71 Kč
Miluj vášnivě – 7 pravidel pro naplněný sex
Kniha ukazuje, jak můžeme znovu najít zalíbení ve své sexualitě a milování. Přináší sedm smyslných pravidel pro dosažení štěstí a spokojenosti v oblasti sexuality, návod jak vyjádřit svá niterná přání a splnit si své erotické touhy.
partnerství

Miluj vášnivě – 7 pravidel pro naplněný sex

89 Kč
Láska je příběh - 11%
Kognitivní psycholog Robert Sternberg proslul svou trojúhelníkovou teorií lásky, podle níž se každá láska vyznačuje přítomností nebo nepřítomností tří složek: intimity, vášně a závazku.
partnerství

Láska je příběh

89 Kč
79 Kč
Tantrický orgasmus pro ženy - 6%
(3x)
Revoluční přístup k ženské sexualitě – uvolnění jako klíč k dosažení hlubokých orgasmických stavů!
partnerství

Tantrický orgasmus pro ženy

297 Kč
279 Kč
Stále single?

Konec podivných schůzek s nádechem trapnosti Tohle je vtipná kniha, mapující současné randění, které už možná není tolik romantické, jako v dobách, kdy babička poznala dědu, ale taková je realita a vy to nevzdávejte!

partnerství

Stále single?

80 Kč
Posvátnost sexuality - 11%
Tantrismus je jedinou starobylou filozofií, jež přežila veškeré dramatické historické otřesy, invaze a vlivy, a dostává se k nám prostřednictvím nepřerušeného předávání od mistra k žákovi.
partnerství
Ukázky

Posvátnost sexuality

284 Kč
252 Kč
Frekvence lásky - 11%
Autorka se zabývá problematikou lásky. Láska je v každém z nás. Jen ji někdy nemůžeme najít, cítit, anebo vůbec pochopit smysl a význam toho, co vlastně láska je. Ve chvíli, kdy se naučíme mít rádi sami sebe, můžeme milovat i ostatní.
partnerství

Frekvence lásky

144 Kč
128 Kč
Muž 40+ - 11%
Sháníte skvělý dárek pro svého kamaráda, kolegu, bratra nebo švagra? Už nehledejte, právě jste ho našli! Díky němu se každý čtyřicátník dozví, že už nikdy nemusí zatahovat břicho, sám si vařit, být romantikem, honit se za kariérou...
partnerství

Muž 40+

107 Kč
95 Kč
Muž 50+ - 11%
Tato knížka je tím nejlepším dárkem k narozeninám pro vašeho kamaráda, kolegu, bratra, tátu či švagra, pokud jeho věk začíná číslem 5!
partnerství

Muž 50+

134 Kč
119 Kč
Příprava na tantru - 11%
R. Preece v knize Příprava na tantru líčí své osobní zážitky z tantrické praxe a nabízí mnohé poznatky, které získal jako učitel meditace a psychoterapeut, a zároveň z psychologického hlediska ukazuje duchovní a transformativní význam úvodních praxí
partnerství

Příprava na tantru

306 Kč
272 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>