Nejprodávanější tituly - září 2021
báje a legendy

Nejznámější řecké báje a pověsti - 11%
Objevuj dobrodružství dvanácti hlavních hrdinů řecké mytologie, která jsou podána zábavnou formou a převyprávěna současným jazykem, aby si je mohli vychutnat i současní mladí čtenáři.
báje a legendy

Nejznámější řecké báje a pověsti

359 Kč
319 Kč
Příběhy z hvězd - 11%
Po tisíce let lidé upírali zrak na noční oblohu a vyprávěli si příběhy o hvězdách a souhvězdích a snažili se přijít na to, jak se na nebe dostaly.
báje a legendy

Příběhy z hvězd

359 Kč
319 Kč
Přicházejí vlci - 11%
Přicházejí vlci - ilustrovaná kronika návratu vlků do České republiky. Nádherné ilustrace Karolíny Wellartové jejíž ilustrace vlků byly doposud známé především na severoamerickém kontinentu, doplňuje text Jiřího Beneše...
báje a legendy

Přicházejí vlci

441 Kč
392 Kč
Za pověstmi Šumavy - 20%
Šumavské pověsti, které jsou vám v této knize předloženy, jsou klíčem k životu našich předků. Vyprávění se totiž může tradovat po mnohé generace a nese v sobě určitou starobylost. Lidová slovesnost Šumavy se rozpadá na německé a české zdroje jazykové.
báje a legendy
Ukázky

Za pověstmi Šumavy

189 Kč
151 Kč
Kováři a alchymisté - 11%
Autor v knize sleduje vývoj některých prastarých mýtů, rituálů a symbolů, které začaly být spojovány s hutníky, kováři a později i s alchymisty.
báje a legendy

Kováři a alchymisté

223 Kč
198 Kč
Malířské kousky brouka Pytlíka - 11%
Brouk Pytlík si otevřel školu kreslení a malování!
báje a legendy

Malířské kousky brouka Pytlíka

179 Kč
159 Kč
Nebeské království je jako... - 11%
Jaké je nebeské království? Čemu se podobá? A jak je vidím já a jak Ty? V knize najde malý i velký čtenář šest podobenství, kterými nám Ježíš Kristus načrtl podobu nebeského království.
báje a legendy

Nebeské království je jako...

205 Kč
182 Kč
O Ludmile - Babičce svatého Václava a první české svaté - 11%
My nevíme, jestli to všechno, co se o Ludmile píše v legendách, a co se o ní vypráví, je pravda.Stalo se to až moc dávno. Víme ale, že lidé o ní vyprávěli svým dětem, ty zase těm svým, a tyhle děti, když vyrostly, o Ludmile vyprávěli zase svým dětem.
báje a legendy

O Ludmile - Babičce svatého Václava a první české svaté

80 Kč
71 Kč
Pověsti o hradech - 11%
V příbězích na stránkách této knížky se hemží čerti, skřítci, bojují chrabří rytíři, cinkají zlaťáky, lidé se bojí přízraků a hloubají nad nevysvětlitelnými úkazy.
báje a legendy

Pověsti o hradech

224 Kč
199 Kč
Staré pověsti české - 11%
Do knihy s názvem Staré pověsti české (poprvé 1894) shrnul Alois Jirásek své osobité interpretace čtyřiatřiceti národních pověstí a pokusil se tak oživit nejen příběhy z českého dávnověku a z dob křesťanských, ale i pražské pověsti či prastaré věštby
báje a legendy
Ukázky

Staré pověsti české

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 69 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>